dobroge.tv

Live

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud, felicitați de primarul Constanței

03 septembrie 2021
Publicitate

Handbaliștii HCDS-ului au avut oaspeți de seamă la antrenamentul de joi seară, din Sala Sporturilor. Primarul Constanței, Vergil Chițac, a venit să îi felicite pe jucători pentru câștigarea Supercupei Românei, dar și să le ureze baftă înaintea meciului decisiv de duminică.

La antrenamentul de joi după-amiază, handbaliștii de la HC Dobrogea Sud au fost vizitați de primarul Vergil Chițac. Edilul Constanței a ținut să îi felicite personal pe handbaliști și pe antrenori pentru câștigarea Supercupei României, trofeu care se întoarce, după patru ani, în vitrina clubului.

Un iubitor al sportului, Vergil Chițac i-a asigurat pe „delfini” de susținere din partea municipalității și le-a urat să continue șirul victoriilor în acest sezon. Următorul meci este returul cu Csurgoi, din EHF European League, care are loc duminică la Constanța.

Performanță oarecum neașteptată la nivelul ăsta. Am rămas cu toții surprinși plăcut, foarte plăcut, că uitați echipa HC Dobrogea Sud care are o istorie a performanțelor, a reușit să câștige și SuperCupa României, să învingă Dinamo, un potențial extraordinar în momentul acesta Dinamo și în SuperCupa europeană să aibă o prestație foarte bună la maghiari și să ia o opțiune serioasă pentru a se califica în turul doi. Pentru că, nu-i așa, am învins la patru goluri distanță. Mare lucru și eu m-am simțit foarte bine în mijlocul sportivilor, ca un practicant al sportului, nu neapărat al handballului, dar nu de performanță și ca un om care se uită cu plăcere la sport, avizat așa”, a declarat Vergil Chițac, primarul Municipiului Constanța.

Fostul internațional român George Buricea, actualmente antrenorul secund al HCDS-ului, a mărturisit că în cadrul vizitei a primit promisiuni că foarte curând echipa se va muta în Sala Polivalentă care se construiește la Constanța.

Și da, am vorbit despre sală. Pentru noi, dacă termenul de septembrie 2022 se va respecta, la fel va fi extraordinar pentru că acest club merită să joace într-o sală nouă. Se va crea o altă emulație, spectatorii vor veni într-un alt ambient și va fi extraordinar pentru noi”, a declarat George Buricea, antrenor secund HC Dobrogea Sud.

La finalul ineditei întâlniri, primarul Vergil Chițac a acceptat provocarea președintelui clubului HC Dobrogea Sud, Rudi Stănescu, pentru un duel amical la șapte metri. De asemenea, edilul a primit un tricou de joc inscripționat cu numele său.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233