dobroge.tv

Live

Sezonul revanșelor pentru HC Dobrogea Sud

06 septembrie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud a încheiat perfect primele două săptămâni din startul noului sezon competițional. Formația de pe litoral s-a calificat aseară în turul doi al EHF European League după o nouă victorie în fața ungurilor de la Csurgoi.

HC Dobrogea Sud a trăit periculos în debutul manșei a doua cu Csurgoi, din primul tur al EHF European League. Avansul de patru goluri obținut în partida din Ungaria aproape că a fost anulat de oaspeți până la jumătatea primei reprize din Sala Sporturilor.

Din fericire, constănțenii și-au revenit la timp și până la pauză au revenit la conducere pe tabelă, intrând la cabine cu scorul de 16 la 13. Actul secund s-a desfășurat după aceeași partitură, cu HCDS la conducerea jocului din teren. Meciul s-a încheiat cu victoria constănțenilor, cu scorul de 31 la 28, care au obținut astfel calificarea în turul secund al EHF European League.

Nu știu de ce. Poate e ăsta primul meci după un an jumate. Dar pentru mine ăsta trebuie să fie un motiv în plus. Și am vorbit înainte de meci despre asta. Avem +4, trebuie să fie mult mai ușor. Am început meciul sub stres, nu știu de ce. Noi din staff nu am făcut niciun fel de presiune. Dar, oricum foarte bine. A trecut și mulțumim Csurgoi că a jucat dubla foarte corect și foarte fairplay. Fairplay echipă”, a declarat Djordje Cirkovic, antrenor HC Dobrogea Sud.

Tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor din turul al doilea va avea loc marți. Antrenorul Djordje Cirkovic își dorește o reîntâlnire cu Sporting Lisabona, astfel încât HCDS să-și ia revanșa și în fața portughezilor după înfrângerea de anul trecut, în turul secund din Liga Europeană.

Mi se pare că anul trecut în dublă am fost o echipă mai bună. Am condus și acolo cu 4 și aici. Ei doar o dată unul și au trecut. Hai să mai încercăm o dată”, a mai declarat Djordje Cirkovic, antrenor HC Dobrogea Sud.

Până la aflarea adversarului din turul secund, constănțenii savurează victoria în fața lui Dinamo București, din Supercupa României, și eliminarea lui Csurgoi din Liga Europeană.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233