dobroge.tv

Live

Halep şi Tecău au făcut spectacol la Cluj

07 iulie 2020
Publicitate

Simona Halep și Horia Tecău au făcut din nou spectacol pe terenul de tenis. După trei luni de pauză din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi constănțeni au făcut pereche duminică într-un meci demonstrativ disputat la Cluj. Chiar dacă a fost o partidă de relaxare, ei s-au impus în fața perechii Marius Copil/Gabriela Ruse în minimum de seturi.

Simona Halep și Horia Tecău au început pregătirea pentru Olimpiada de la Tokyo de anul viitor. Cei doi constănțeni vor reprezența România la Jocurile Olimpice, însă până atunci trebuie să își reintre în formă după pauza forțată din cauza pandemiei de coronavirus.

Tecău și Halep au revenit duminică din nou pe terenul de tenis după mai bine de trei luni și au evoluat într-un meci demonstrativ ce a avut loc la Cluj, la turneul Winners Cup. Chiar dacă plăcerea de a-și revedea colegii din circuit a fost mare, în teren Tecău și Halep nu le-au dat nici o șansă lui Marius Copil și Gabrielei Ruse. Constănțenii s-au impus în minimum de seturi, scor 6-3, 6-4, spre satisfacția celor prezenți.

Turneul Winners Cup de la Cluj, dotat cu premii în valoare totală de 30.000 de euro, a fost primul care a avut loc în România de la ridicarea restricțiilor impuse în contextul pandemiei de coronavirus.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233