dobroge.tv

Live

Mihai Aioani a revenit de la națională

09 septembrie 2021
Publicitate

Aioani, portarul de 21 de ani în care Gheorghe Hagi își pune toate speranțele, a revenit de la naționala României după ce a suferit o accidentare. Aflat pentru prima dată la naționala mare, el speră ca în curând să bifeze și primele minute într-un meci oficial.

Mihai Aioani a revenit la începutul acestei săptămâni la Ovidiu, după o săptămână petrecută sub comanda selecționerului Mirel Rădoi la naționala României. Aflat la prima convocare, portarul de la Farul a suferit o entorsă la glezna dreaptă, iar investigațiile efectuate de staff-ul naționalei au stabilit că aceasta a devenit indisponibil pentru partida cu Macedonia de Nord, disputată miercuri seară și încheiată cu scorul de 0-0.

Cu toate acestea, portarul în care Gheorghe Hagi își pune toate speranțele s-a declarat mulțumit după prima experiență printre tricolori și speră ca în curând să bifeze și primele minute într-un meci oficial.

A fost o perioadă destul de plăcută, ținând cont că am reușit și două victorii în acest timp. Băieții au fost extraordinari, m-au primit cum nu se putea mai bine. Un grup frumos și țin să le mulțumesc pentru această experiență frumoasă.

Bineînțeles, îmi doresc să am cât mai multe apariții acolo, să reușesc să-mi fac debutul și să joc cât mai multe meciuri”, a declarat Mihai Aioani, Farul Constanța.

După experiența la echipa națională, Aioani speră să își revină cât mai repede după accidentare, dar și să continue evoluția bună de până acum în poarta Farului.

Sper să revin cât mai repede. Am avut o entorsă. Acum mai simt unele dureri la anumite mișcări, dar sper ca până la primul meci oficial să fiu pregătit”, a mai declarat Mihai Aioani, Farul Constanța.

Următoarea partidă pentru „marinari” în Liga Întâi este programată să aibă loc la începutul săptămânii viitoare. Farul întâlnește luni, pe teren propriu, pe Academica Clinceni, „lanterna roșie” a clasamentului, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 8.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233