dobroge.tv

Live

Farul, duel de foc cu Sepsi

09 septembrie 2021
Publicitate

Adversar de foc pentru Farul în șaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal. Constănțenii vor întâlni pe Sepsi Sfântu Gheorghe, una dintre echipele cu pretenții ale Ligii Întâi, care au terminat sezonul trecut pe locul 4.

Zeița Fortuna n-a fost deloc de partea Farului Constanța la tragerea la sorți a șaisprezecimilor de finală ale Cupei României la fotbal. Formația de pe litoral a picat cu unul dintre cei mai grei adversari posibili, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Cele două echipe s-au mai întâlnit deja o dată la Constanța, în etapa a patra a Ligii Întâi, atunci când trupa pregătită de Gheorghe Hagi s-a impus cu scorul de 1-0. Partida a stârnit un val de polemici atunci, din cauza scandărilor suporterilor de pe litoral. De asemenea, „regele” a fost eliminat de centralul întâlnirii în finalul meciului după o serie de proteste.

Din fericire pentru trupa lui Gheorghe Hagi, partida din Cupa României va avea loc tot la Ovidiu, în fața propriilor suporteri. Conform regulamentului competiției, jocurile din şaisprezecimile, optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

În acest caz, ca urmare a faptului că Viitorul, formația cu care a fuzionat Farul, a terminat pe locul 8 în sezon trecut, iar Sepsi pe patru, partida va avea loc la Ovidiu.

Partidele de această fază a competiției vor avea loc la 22 septembrie, programul exact urmând să fie anunțat în funcție de partidele care vor fi televizate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233