dobroge.tv

Live

Virgil Ghiță crede în calificare

10 septembrie 2021
Publicitate

În afară de Marian Aioani, Farul a mai avut un jucător la prima reprezentativă a României. Virgil Ghiță și-a făcut și el debutul printre „tricolorii mari”, reușind să joace aproximativ 15 minute în partida cu Liechtenstein.

Jucător de bază la naționala de tineret, fundașul Farului, Virgil Ghiță, a făcut în sfârșit pasul la echipa mare a României. El a fost convocat de selecționerul Mirel Rădoi pentru cele trei meciuri disputate „tricolori” la începutul acestei luni din campania de calificare la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar și chiar a apucat să joace 15 minute în victoria contra Liechtensteinului.

Am fost foarte fericit pentru prima convocare la echipa de seniori. Sunt mândru că am putut să reprezint pentru prima oară țara la echipa mare. A fost un vis împlinit și sper ca de acum în colo să bifez cât mai multe convocări și cât mai multe meciuri”, a declarat Virgil Ghiță, Farul Constanța.

Fundașul marinarilor a recunoscut că, în ciuda adversarului mai slab cotat pe care l-a avut în față, emoțiile au fost totuși pe măsură.

Este și normal să ai emoții, indiferent cu cine joci și câte minute o faci. Primul meci este de neuitat și este o emoție aparte”, a mai declarat Virgil Ghiță, Farul Constanța.

România se află pe locul trei în grupa de calificare la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar, la cinci puncte în spatele liderului Germania și doar la o lungime după Armenia. Cele șapte puncte obținute la începutul lunii septembrie îi dau speranțe lui Ghiță, care speră să obțină biletele la turneul final la capătul preliminariilor.

După aceste trei partide eu chiar cred că avem șanse de a ne califica. Avem o echipă competitivă, o echipă tehnică, o echipă unită și cred că putem face față oricărui meci și cred că avem șase destul de mari să ne calificăm dacă prestăm un joc bun și suntem cum am fost și până acum”, a mai declarat Virgil Ghiță, Farul Constanța.

Următorul meci al tricolorilor este programat să aibă loc pe 8 octombrie, în deplasare, contra Germaniei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233