dobroge.tv

Live

Patru din patru pentru HCDS

13 septembrie 2021
Publicitate

Patru din patru pentru HC Dobrogea Sud. După victoriile în Supercupa României și European League, constănțenii au debutat cu dreptul și în Liga Națională la handbal masculin.

HC Dobrogea Sud a debutat cu dreptul în noua ediţie a Ligii Naţionale la handbal masculin. Încurajată din tribunele Sălii Sporturilor de proprii suporteri după o pauză de un an și jumătate, formaţia constănţeană a câştigat clar partida cu HC Buzău, scor 31-24.

Echilibrul dintre două echipe s-a menținut doar în primele 15 minute ale confruntării, oaspeţii având chiar avantaj minim pe tabelă. Din a doua jumătate a reprizei şi până la final, jocul avea însă să fie dominat cu autoritate de constănţeni.

În repriza secundă, tehnicienii constănţeni i-au dat credit tânărului goal-keeper Gabriel Preda, iar puştiul promovat, anul trecut, de la echipa a doua a avut o evoluţie foarte bună. Constanţa a câştigat şi repriza secundă, cu un gol, şi a bifat primele trei puncte din acest sezon în campionat.

„Începem cu dreptul şi în campionat. Ne aşteptam la un meci greu, la o replică dură, pentru că toate meciurile cu ei au fost la mare luptă. Dar noi am fost mai buni, am fost echipa mai matură, în ciuda faptului că suntem cea mai tânără echipă din campionat. Am gestionat cum trebuie meciul. Nu avem accidentaţi şi suntem încrezători pentru următorul meci, la Bucureşti", a declarat Ionuț Rudi Stănescu, președinte HC Dobrogea Sud.

După această partidă, HC Dobrogea Sud se pregăteşte pentru restanţa cu CSM Bucureşti. Aceasta se va disputa miercuri, 15 septembrie, de la ora 16.00.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233