Live

Unirea, la primul punct în Liga a doua

Publicat pe 13 septembrie 2021

După șase etape disputate în Liga a doua, Unirea Constanța a spart în sfârșit gheața. Trupa de la malul mării a încris primul gol și a obținut primul punct în clasament.

Unirea Constanţa reuşit să spargă gheaţa. Echipa de pe litoral a obţinut primul punct din actuala ediţie a Ligii a II-a la fotbal, după ce a terminat la egalitate, scor 1-1, partida cu Dunărea Călăraşi, susţinută în deplasare, în cadrul etapei a şasea de campionat. 

După eșecul usturător cu 14 la 0 în fața celor de la FC Buzău, Unirea a deschis scorul în prelungirile primei reprize cu Dunărea, când Ardelean a transformat un penalty acordat pentru un fault comis asupra lui Cireşoiu. 

Dunărea, o altă echipă aflată în suferinţă, a reuşit egalarea la zece minute după pauză. Graţie remizei de la Călăraşi, Unirea Constanța a obținut primul punct din istoria clubului în Liga a doua și a urcat pe locul 18 în clasament. 

Etapa viitoare, programată pentru sâmbătă, 18 septembrie, echipa constănţeană va juca, pe teren propriu, cu Politehnica Iaşi.

Etichete:   unirea constanta fc buzau

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233