dobroge.tv

Live

Farul, victorie la scor cu Academica

14 septembrie 2021
Publicitate

Victorie la scor obținută aseară de Farul Constanța. „Marinarii“ au învins cu 5-0 pe Academica Clinceni, cu Betancor autor a nu mai puțin de trei goluri. Grație acestui rezultat, formația de pe litoral se menține pe locul 4 al clasamentului, în timp ce atacantul spaniol a devenit golgheterul Ligii Întâi.

Farul Constanţa a surclasat-o pe Academica Clinceni cu 5-0, luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a opta a Ligii I de fotbal. Atacantul spaniol Jefte Betancor a reuşit un hat-trick în decurs de oră și a urcat pe prima treaptă în clasamentul golgheterilor, cu șapte reușite. 

Scorul final a fost stabilit de Petre și noul puști minune al lui Gheorghe Hagi, Enes Sali. În urma acestui succes, Farul se menține pe locul 4 al clasamentului, având 15 puncte, cu șase mai puține decât liderul CFR Cluj. 

De asemenea, grație celor cinci goluri înscrise contra ilfovenilor, Farul a urcat pe podium în topul celor mai ofensive echipe, cu 12 goluri în 8 meciuri, și se menține lider la capitolul apărare, cu doar două goluri primite. 

De partea cealaltă, Academica pare condamnată la retrogradare în acest sezon, fiind singura echipă din Liga I fără victorie până în acest moment.

În runda următoare, Farul va întâlni pe Chindia Târgoviște, sâmbătă, cu începere de la ora 14 și 30 de minute.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233