dobroge.tv

Live

HCDS are derby la București

14 septembrie 2021
Publicitate

După startul lansat în acest sezon, HC Dobrogea Sud vrea să se instaleze și în fruntea clasamentului Ligii Naționale la handbal masculin. Pentru asta constănțenii trebuie să câștige derby-ul de mâine cu CSM București ce contează pentru prima etapă a campionatului.

HC Dobrogea Sud are patru victorii din tot atâtea posibile în acest start de sezon, însă greul de abia acum începe pentru constănțeni. După ce a cucerit Supercupa României și a obținut calificarea în turul secund al European League, formația de pe litoral are miercuri parte și de primul derby în Liga Națională de handbal masculin, contra celor de la CSM București.

Atât partida cu HC Buzău, din etapa a doua, cât şi cea cu CSM Bucureşti au fost amânate pentru a le permite „delfinilor” să dispute „dubla” cu Csurgoi, din primul tur preliminar al EHF European League. 

Constănţenii au eliminat formaţia maghiară şi se pregătesc să înfrunte un adversar redutabil în duelul decisiv pentru calificarea în grupe, Wisla Plock, vicecampioana Poloniei. Prima manşă este programată în data de 21 septembrie, în deplasare, iar returul, o săptămână mai târziu, la Sala Sporturilor.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233