Live

HCDS are derby la București

Publicat pe 14 septembrie 2021

După startul lansat în acest sezon, HC Dobrogea Sud vrea să se instaleze și în fruntea clasamentului Ligii Naționale la handbal masculin. Pentru asta constănțenii trebuie să câștige derby-ul de mâine cu CSM București ce contează pentru prima etapă a campionatului.

HC Dobrogea Sud are patru victorii din tot atâtea posibile în acest start de sezon, însă greul de abia acum începe pentru constănțeni. După ce a cucerit Supercupa României și a obținut calificarea în turul secund al European League, formația de pe litoral are miercuri parte și de primul derby în Liga Națională de handbal masculin, contra celor de la CSM București.

Atât partida cu HC Buzău, din etapa a doua, cât şi cea cu CSM Bucureşti au fost amânate pentru a le permite „delfinilor” să dispute „dubla” cu Csurgoi, din primul tur preliminar al EHF European League. 

Constănţenii au eliminat formaţia maghiară şi se pregătesc să înfrunte un adversar redutabil în duelul decisiv pentru calificarea în grupe, Wisla Plock, vicecampioana Poloniei. Prima manşă este programată în data de 21 septembrie, în deplasare, iar returul, o săptămână mai târziu, la Sala Sporturilor.


Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233