dobroge.tv

Live

Farul domină toate topurile

15 septembrie 2021
Publicitate

FC Farul este pe val la primul an de la revenirea pe prima scenă fotbalistică a României. După opt etape disputate din actuala ediție de campionat „marinarii“ domină topurile Ligii Întâi, fiind pe locul patru în clasamentul general, cu cea mai bună devensivă, dar și cel mai în formă marcator.

Farul Constanța traversează una dintre cele mai bune perioade din istoria sa, la primul an de la revenirea în Liga Întâi. După opt etape disputate, „marinarii“ se află pe locul patru în Liga 1, cu 15 puncte, la numai două lungimi de poziția secundă. Formația pregătită de Gheorghe Hagi are cel mai bun golaveraj din campionat, 12 goluri marcate și numai două primite, precum și al treilea cel mai bun atac.

De asemenea, are cea mai bună apărare din Liga 1, cu numai două goluri primite în opt etape și nici unul primit pe teren propriu. Iar aceste cifre se regăsesc inclusive la nivel individual, acolo unde Ionuț Larie este dat drept cel mai bun fundaș din campionat potrivit statisticilor. Alături de acesta, Damian Dussaut este și el pe locul 2 în clasamentul celor mai buni fundași dreapta din Liga 1.

Pe lângă Jefte (Hefte) Betancor, care este liderul clasamentului în acest moment, și Enis Sali, noua perlă a lui Gheorghe Hagi care a devenit cel mai tânăr marcator din Liga Întâi, „Regele“ mai are un motiv de mândrie. Alexi Pitu, mijlocașul de doar 18 ani al Farului, oricupă locul 3 în clasamentul celor mai multe driblinguri reușite în acest sezon.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233