dobroge.tv

Live

HCDS, victorie în derby

16 septembrie 2021

HC Dobrogea Sud este de neoprit în startul acestui sezon. Constănțenii au bifat a cincea victorie din tot atâtea partide disputate după ce au câștigat aseară derby-ul etapei cu CSM București. Grație succesului din Capitală formația de pe litoral a urcat pe locul patru în Liga Națională de handbal masculin și este gata acum de dubla cu Wisla Plock.

HC Dobrogea Sud Constanța a disputat miercuri după amiază în deplasare, în Sala Rapid, derby-ul cu CSM București, o restanță din etapa I a Ligii Naționale de handbal masculin. 

După o prima repriză mai puțin reușită pentru elevii lui Djordje Cirkovic, câştigată de aceștia până la urmă cu scorul de 11-8, actul secund s-a dovedit ceva mai echilibrat. Constănțenii s-au rezumat la a păstra avansul luat de pe tabela de marcaj, pentru a câștiga în cele din urmă partida cu scorul de 21 la 19. 

Cu această victorie, formația de pe litoral a urcat pe locul 4 în clasament, cu 6 puncte din două meciuri disputate. Lider este Dinamo București, cu 9 puncte, dar care are și un meci mai mult disputat. Următoarea partidă pentru HC Dobrogea Sud va avea loc în Polonia, la 21 septembrie, în turul al-II-lea din Liga Europeană, cu formația Wisla Plock.

HC Dobrogea Sud are victorii pe linie în startul acestui sezon competițional. Cea mai importantă a fost însă cea din Supercupa României, când formația de pe litoral a învins campioana Dinamo București și a cucerit primul trofeu din actuala stagiune.

Mai multe
URMĂREȘTE
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233