dobroge.tv

Live

HCDS, victorie în derby

16 septembrie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud este de neoprit în startul acestui sezon. Constănțenii au bifat a cincea victorie din tot atâtea partide disputate după ce au câștigat aseară derby-ul etapei cu CSM București. Grație succesului din Capitală formația de pe litoral a urcat pe locul patru în Liga Națională de handbal masculin și este gata acum de dubla cu Wisla Plock.

HC Dobrogea Sud Constanța a disputat miercuri după amiază în deplasare, în Sala Rapid, derby-ul cu CSM București, o restanță din etapa I a Ligii Naționale de handbal masculin. 

După o prima repriză mai puțin reușită pentru elevii lui Djordje Cirkovic, câştigată de aceștia până la urmă cu scorul de 11-8, actul secund s-a dovedit ceva mai echilibrat. Constănțenii s-au rezumat la a păstra avansul luat de pe tabela de marcaj, pentru a câștiga în cele din urmă partida cu scorul de 21 la 19. 

Cu această victorie, formația de pe litoral a urcat pe locul 4 în clasament, cu 6 puncte din două meciuri disputate. Lider este Dinamo București, cu 9 puncte, dar care are și un meci mai mult disputat. Următoarea partidă pentru HC Dobrogea Sud va avea loc în Polonia, la 21 septembrie, în turul al-II-lea din Liga Europeană, cu formația Wisla Plock.

HC Dobrogea Sud are victorii pe linie în startul acestui sezon competițional. Cea mai importantă a fost însă cea din Supercupa României, când formația de pe litoral a învins campioana Dinamo București și a cucerit primul trofeu din actuala stagiune.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233