dobroge.tv

Live

Phoenix, gata de debutul în Cupă

16 septembrie 2021
Publicitate

Phoenix CSU Simona Halep se află în plină pregătire înaintea debutului în noul sezon competițional. Constănțencele joacă peste mai puțin de zece zile la Cluj, în primul tur al Cupei României la baschet feminin.

După ce au profitat de vremea frumoasă și s-au antrenat pe plajă, dar și în sala de forță, baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep au început să se pregătească și cu mingea. De la mijlocul acestei săptămâni constănțencele au revenit în Sala Sporturilor în formulă completă pentru a se antrena înaintea startului în noul sezon competițional.

"Un sezon nou, însă situația este aceeași. Întâi de toate trebuie să vedem ce jucătoare avem la dispoziție și după câteva săptămâni îmi voi da seama ce putem obține. Întotdeauna aștepările sunt mai mari, dar nu știm până nu vedem potențialul echipei", a declarat Miroslav Popov, antrenor principal Phoenix CSU Simona Halep Constanța.

Până la debutul în Liga Națională de baschet feminin, Phoenix CSU Simona Halep va evolua peste mai puțin de zece zile în Cupa României. Constănțencele au parte de un adversar dificil, pe Universitatea Cluj, finalista din sezonul trecut a competiției.

"Pe 25 septembrie este primul meci, dar noi avem doar zece zile pentru a ne da seama de echipa noastră, apoi vom da drumul la pregătire. Până la ora meciului vom avea în jur de 5-10 antrenamente, în condițiile în care Clujul a început mai devreme. De asemenea, ele au jucat și două meciuri de pregătire, așa că au un ușor avantaj, dar vom vedea. Pentru noi, Cupa României reprezintă o oportunitate de a juca câteva meciuri de verificare. Dacă le și putem câștiga este fantastic", a precizat Miroslav Popov.

Deși confruntarea cu Universitatea Cluj, din primul tur al Cupei României la baschet feminine se va disputa în dublă manșă, ambele meciuri vor avea loc la Cluj. Acestea sunt programate să aibă loc pe 25 și 29 septembrie.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233