dobroge.tv

Live

Naționala, subiect închis pentru Larie

19 septembrie 2021
Publicitate

Naționala României este subiect închis pentru Ionuț Larie. Chiar dacă conduce în topul fundașilor din Liga Întâi, căpitanul Farului nu își face speranțe că va fi luat în calcul de selecționerul Mirel Rădoi pentru naționala României.

Ionuț Larie este pe val la Farul Constanța. Revenit în această vară la formația de pe litoral, fundașul a fost desemnat căpitan al „marinarilor“, iar acesta nu a dezamăgit. Pe lângă faptul că Farul a primit doar două goluri în cele opt etape din această ediție de campionat, Larie s-a impus în topul fundașilor din Liga Întâi. 

Cu toate acestea, el rămâne cu picioarele pe pământ și consideră că mai are multe de arătat în fotbalul românesc, însă nu și la naționala României.

Potrivit topurilor individuale realizate la nivelul Ligii Întâi, Ionuț Larie are cele mai multe dueluri câștigate, este cel mai bun jucător la duelurile defensive și ocupă locul trei la duelurile aeriene, toate cu 75%. 

De asemenea, Ionuț Larie se află tot pe locul 3 și în clasamentul mingilor recuperate în jumătatea adversă. În cariera sa, Ionuț Larie a evoluat în 124 de partide pentru Farul Constanța, a marcat șase goluri și a dat cinci pase de gol. 

El a revenit pe litoral în această vară și a jucat în toate cele opt partide de până acum.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233