dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud a ajuns în Polonia

20 septembrie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud a ajuns în Polonia acolo unde joacă cel mai important meci al sezonului de până acum. Constănțenii dispută marți seară prima manșă din turul doi preliminar al EHF European League contra celor de la Wisla Plock.

Doar 24 de ore au mai rămas până când handbaliștii de la HC Dobrogea Sud își vor măsura forțele cu cel mai dificil adversar din acest start de sezon. Constănțenii joacă marți seară, cu începere de la ora 19.45 primul meci din dubla de calificare în grupele EHF European League. Adversară va fi chiar vice campioana Poloniei, Wisla Plock, unde dintre echipele de calibru din handbalul european.

Elevii pregătiți de cuplul Cirkovic/Buricea au ajuns la începutul acestei săptămâni în Polonia, după ce în weekend au câștigat derby-ul cu CSM București din Liga Zimbrilor. Grație acestui succes, HC Dobrogea Sud a ajuns la cinci victorii din tot atâtea posibile până acum, cea mai importantă de până acum fiind cea în fața lui Dinamo București, din Supercupa României.

Avem cinci meciuri fără înfrângere. Acolo va fi total diferit, o echipă de alt calibru. Dar noi vom fi foarte montați și sigur vom face o figură frumoasă”, a declarat Liviu Caba, HC Dobrogea Sud.

Un meci total diferit, dar nu cred că o să fie un meci ușor pentru ei. Cred că detaliile vor decide jocul și în acel meci”, a declarat Dani Vasile, HC Dobrogea Sud.

În primul tur din competiția europeană intercluburi, HC Dobrogea Sud a eliminat echipa maghiară Csurgoi, în timp ce Wisla Plock a fost calificată direct în turul al doilea. Învingătoarea acestei duble manșe va obține calificarea în faza grupelor din Liga Europeană.

Prima manșă a confruntării dintre Wisla Plock și HC Dobrogea Sud se joacă marți seară, în Polonia, cu începere de la ora 19.45.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233