dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud, pregătită pentru duelul cu Wisla

21 septembrie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud debutează în cea mai grea confruntare din această toamnă. Constănțenii joacă în Polonia contra lui Wisla Plock, în turul secund pentru calificarea în grupele EHF European League.

HC Dobrogea Sud Constanța dispută în această seară, în deplasare, prima manșă a dublei întâlniri cu Wisla Plock din turul doi preliminar al întrecerii continentale European League.

Cu un parcurs perfect până în acest moment, cu cinci victorii din cinci partide, formația de pe litoral a luat deja contact cu sala în care va avea loc confruntarea cu polonezii iar obiectivul declarat este de a obține un rezultat bun în perspectiva returului de la Constanța. De partea cealaltă, Wisla Plock este vicecampioana Poloniei și a început și ea foarte bine sezonul, cu trei victorii în campionat.

Mă bucur că băieții sunt ok. Chiar dacă drumul a fost destul de lung, am avut timp să ne odihnim. Un meci extrem de dificil, dar un meci în care nu avem absolut nimic de pierdut. Întâlnim un adversar extrem de puternic, un adversar redutabil pe teren propriu dar, eu sunt convins că putem veni la Constanța cu un rezultat foarte bun și putem împinge calificarea să o jucăm la Constanța peste o săptămână”, a declarat Rudi Stănescu, președinte HC Dobrogea Sud Constanța.

Noi, cel puțin, tot timpul am așteptat meciurile tari. E o plăcere să joci astfel de meciuri și avem speranța că vom face un meci bun, într-o atmosferă probabil de vis”, a declarat George Buricea, antrenor secund HC Dobrogea Sud Constanța.

Partida dintre Wisla Plock și HC Dobrogea Sud se dispută de la ora 19.45, în Orlen Arena. Returul este programat pe 28 septembrie, în Sala Sporturilor din Constanța, tot de la 19.45, iar echipa câștigătoare se va califica în grupele European League.

Între cele două confruntări cu echipa poloneză, HC Dobrogea Sud va mai disputa și un meci contând pentru etapa a treia a Ligii Naționale la handbal masculin, cu Potaissa Turda, în deplasare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233