dobroge.tv

Live

Farul debutează în Cupa României

21 septembrie 2021
Publicitate

Farul n-are deloc timp să se gândească la înfrângerea suferită în weekend. „Marinarii” au un nou meci dificil mâine seară, de data această în Cupa României. Într-o reeditare a confruntării din urmă cu o lună, elevii lui Gheorghe Hagi vor da piept cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în șaisprezecimile de finală ale competiției.

Farul Constanța debutează miercuri în Cupa României, în faza șaisprezecimilor de finală. „Marinarii” n-au avut deloc noroc la tragerea la sorți, astfel că vor întâlni unul dintre cei mai grei adversari, pe Sepsi Sfântu Gheorghe, formație care a terminat pe locul patru în campionatul precedent.

Cele două formații s-au mai întâlnit și în urmă cu o lună, în campionat. Câștig de cauză au avut atunci elevii lui Gheorghe Hagi, care s-au impus cu scorul de 1-0 la capătul unei partide destul de încinse.

Un meci de cupă cu un adversar competitiv, agresiv în sensul bun al cuvântului, care joacă fotbal, iese la joc. Ne așteaptă un meci dificil, unde ritmul și intensitatea jocului, chiar dacă este meci de cupă, va fi la nivel ridicat. Noi încercăm să dăm spațiu și jucătorilor care au jucat mai puține minute. Vom încerca să câștigăm meciul, să ne impunem, să dominăm”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Printre cei care vor avea ocazia a intra ca titulari contra lui Sepsi se numără și câțiva tineri de perspectivă ai clubului constănțean.

Așteptați că o să joace Bodișteanu. Adică mâine în stânga o să joace Bodișteanu. Mai avem pe acolo și pot juca. Poate apărea și Radaslavescu și Rada poate să apară că văd că crește de la zi la zi. Vom vedea, dar important este ca mâine să câștigăm”, a mai declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Farul Constanța – Sepsi Sfântu Gheorghe, meci contând pentru faza șaisprezecimilor de finală ale Cupei României, se joacă miercuri seară, la Ovidiu, cu începere de la ora 18.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233