dobroge.tv

Live

Phoenix debutează în Cupa României

22 septembrie 2021
Publicitate

Phoenix CSU Simona Halep a intrat în linie dreaptă cu pregătirea debutului în noul sezon competițional. Constănțencele joacă la sfârșitul acestei săptămâni, la Cluj, primul meci din turul întâi al Cupei României la baschet feminin contra celor de la Universitatea.

Vacanța s-a terminat pentru Phoenix CSU Simona Halep Constanța! Cu patru noi jucătoare în lot, la care se adaugă și revenirea în circuit a Cristinei Ion, formația de pe litoral este gata de startul în noul sezon. Pauza competițională a adus și unele schimbări în lotul constănțencelor, printre care se numără și plecarea căpitanului Andreea Beldian la Universitatea Cluj.

În locul jucătoarelor care au părăsit formația de pe litoral au fost transferate trei baschetbaliste din Statele Unite ale Americii, respectiv Ciara Rosten, Jade Vega și Khiana Johnson, dar și una din Islanda, în persoana Sarei Hinriksdottir.

Chiar dacă timpul de pregătire a noului sezon nu a fost tocmai generos cu jucătoarele formației constănțene, acestea sunt încrezătoare în calitățile și capacitatea lor de adaptare.

O să fie destul de puternic campionatul anul acesta. Noi încercăm să ne depășim rezultatul de sezonul trecut. Și, prin muncă, sperăm că vor veni și rezultatele”, a declarat Bianca Nagy Voica, Phoenix CSU Simona Halep Constanța.

Din punctul meu de vedere, cred că se poate mai mult de atât. Cred că putem să ajungem în primele patru locuri, sperăm. Și dacă muncim, totul este posibil”, a declarat Andreea Mititelu, Phoenix CSU Simona Halep Constanța.

Primul meci oficial pentru elevele pregătite de Miroslav Popov este programat la finalul acestei săptămâni, la Cluj, acolo unde vor juca contra celor de la Universitatea în primul tur al Cupei României la baschet feminin.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233