dobroge.tv

Live

Ambiții mari la Phoenix CSU Simona Halep

23 septembrie 2021
Publicitate

Phoenix CSU Simona Halep și-a schimbat abordează noul sezon cu o echipă complet schimbată, însă ambițiile sunt la fel de mari. Ocupantele locului șase la finalul campionatului trecut, constănțencele vor acum să ajungă în Final Four Ligii Naționale de baschet feminin.

Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep au planuri mari pentru ediția de campionat care stă să înceapă. Cu un lot schimbat în mare măsură față de sezonul trecut, formația de pe litoral speră ca în acest an să ajungă în careul de ași al baschetului feminin din România.

Printre jucătoarele nou venite se numără și Sara Hinriksdottir, desemnată anul trecut cel mai bun jucător de baschet din Islanda și din Liga islandeză de baschet feminin.

Mentalitatea mea este de a juca fiecare meci la victorie. Însă trebuie să luăm fiecare partidă pe rând. Dacă vom face asta vom ajunge departe. Din păcate, nu am apucat să ne antrenăm prea mult timp împreună, dar sunt nerăbdătoare să văd cum ne descurcăm împreună în teren și sperăm că vom face asta bine”, a declarat Sara Hinriksdottir, Phoenix CSU Simona Halep Constanța.

Alături de Hinriksdottir, la Phoenix a ajuns și Jade Vega, o jucătoare originară din Statele Unite ale Americii, dar care a evoluat în urmă cu două sezoane pentru ACS Târgu Secuiesc. În cele șase partide cât a evoluat în Liga Naționala de baschet feminin, Vega a înregistrat o medie de 13,9 puncte per meci și cinci pase decisive.

Cred că vom câștiga. Cred că nu vom descurca bine. Eu sunt pregătită și nerăbdătoare să jucăm. Mă concentrez pe antrenament și pe modul în care ne înțelegem în teren, iar primul meci va fi un test util pentru noi”, a declarat Jade Vega, Phoenix CSU Simona Halep Constanța.

Phoenix CSU Simona Halep dispută primul meci oficial din noul sezon competițional sâmbătă, în primul tur al Cupei României la baschet feminin. Formația pregătită de Miroslav Popov va întâlni pe Universitatea Cluj, pe 25 și 29 septembrie, ambele confruntării urmând să aibă loc în Ardeal.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233