dobroge.tv

Live

Farul, învinsă cu un penalty inventat

23 septembrie 2021
Publicitate

Aventura Farului în acest sezon în Cupa României s-a încheiat aseară, încă din faza șaisprezecimilor de finală. Constănțenii au fost eliminați din competiție după ce au fost învinși pe teren propriu de Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 1-0. Singurul gol al meciului a fost înscris după o gravă eroare de arbitraj.

Partida de Ovidiu, din 16-imile de finală ale Cupei României la fotbal a debutat cu ocazii de poartă. Atât Farul, cât și Sepsi au trecut pe lângă deschiderea scorului, însă impreciziile de la finalizare și intervențiile salvatoare ale celor doi portari au făcut ca la cabine să se intre la egalitate, scor 0-0.

Actul secund a debutat cu o fază extrem de controversată, la capătul căreia arbitrul întâlnirii a inventat o lovitură de la 11 metri pentru Sepsi. Mitrea a înscris, după care oaspeții s-au retras în apărare, pentru a conserva avantajul minim de pe tabela de marcaj.

Betancor a avut șansa egalării cu cinci minute înainte de final, însă șutul său a lovit bara după care pericolul a fost îndepărtat de fundașii lui Sepsi. S-a terminat 1-0 pentru oaspeți, care au obținut calificarea în optimile de finală în detrimentul Farului.

Ca ritm și ca intensitate, un meci foarte bun. Din păcate, în a doua repriză s-a făcut diferența. Așa am înțeles, că arbitrul cel de tușă a dat și ar fi fost un metru afară, nu 20 de centimetri. Un metru afară și a băgat-o pe VAR. E păcat. Aici nu mai vorbim de lucruri care, ce să mai. A venit VAR-ul dar a venit la arbitru. Arbitrii de tușă sunt VAR-ul acum. Nouă în prima repriză, numai offside. Deci așa ceva, cum era cu steagul sus și la a doua repriză a făcut diferența. Același arbitru. Dar ce să facem. Mergem înainte, o să muncim și asta e”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Până la acest succes, Sepsi înregistrase opt meciuri fără victorie în campionat, unul dintre ele consumându-se chiar la Ovidiu, când a pierdut cu 1-0. În urma eliminării premature din Cupa României „marinarii” au rămas fără unul din obiectivele din acest sezon, astfel că toată atenția se îndreaptă acum spre campionat.

Următoarea partidă pentru Farul este programată tot la Ovidiu, duminică, contra celor de la CS Mioveni.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233