dobroge.tv

Live

„Marinarii” n-au timp de regrete

24 septembrie 2021
Publicitate

Farul Constanța n-are timp de regrete după eliminarea prematură din Cupa României. „Marinarii” au parte de un nou meci dificil în campionat, duminică, împotriva celor de la CS Mioveni.

Neînvinsă „acasă” în campionat și fără gol primit pe arena de la Ovidiu, Farul speră să păstreze această statistică și după confruntarea de duminică, împotriva celor de la CS Mioveni.

Chiar și așa, formația lui Gheorghe Hagi trebuie să treacă rapid peste ultima săptămână, în care a suferit două înfrângeri, dintre care una a echivalat cu eliminarea din Cupa României.

Aceasta din urmă l-a determinat pe Hagi să anunțe câteva schimbări la echipă, deși partida cu Sepsi, de miercuri, a fost pierdută în urma unei grave erori de arbitraj.

Odișteanu a făcut un meci foarte slab. A stat pe teren, nu a putut nici ofensiv, nici defensiv să ne ajute cu absolut nimic, din păcate. E junior, i-am dat o șansă, cum dau și la ceilalți. Din păcate, el nu a trecut examenul și celalalt l-a trecut, Radaslavescu l-a trecut, chiar dacă și el e mai tânăr și om vedea.

Pregătim meciul cu Mioveni acasă. Trebuie să câștigăm, trebuie să luăm trei puncte. O să fie la fel, foarte greu, foarte dificil. O echipă pe care trebuie să o desfacem, trebuie să jucăm foarte bine, să facem un joc bun, om vedea”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înaintea confruntării cu CS Mioveni, Farul se află pe locul cinci al clasamentului, cu 15 puncte, din care 12 au fost obținute din confruntările de pe teren propriu. De partea cealaltă, oaspeții se află doar pe locul 11, cu 10 puncte, însă cele mai multe dintre acestea au fost luate din deplasări.

Farul Constanța – CS Mioveni, din cadrul etapei a zecea a Ligii Întâi la fotbal, se joacă duminică seară, cu începere de la ora 15.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233