dobroge.tv

Live

Farul a urcat pe podiumul Ligii Întâi

27 septembrie 2021
Publicitate

Farul a urcat în premieră pe podiumul Ligii Întâi. „Marinarii” au învins cu emoții ieri pe CS Mioveni, la Ovidiu, cu scorul de 2-1, și își păstrează astfel invincibilitatea în campionat în meciurile de pe teren propriu. Golul victoriei a fost înscris în minutele de prelungire de Andrei Ciobanu.

Prima repriză a meciului cu CS Mioveni, contând pentru etapa a zecea a Ligii Întâi, i-a aparținut Farului. Golgheterul campionatului, Betancor, a fost cel mai periculos om al „marinarilor”, el reușind să transforme în gol una din cele trei ocazii de a marca. Replica argeșenilor a venit abia în finalul primei reprize, când au și reușit să înscrie, însă golul a fost anulat.

Elevii lui Gheorghe Hagi și-au complicat teribil situația cu cinci minute înainte de final, când fotbaliștii lui CS Mioveni au înscris pentru 1-1.

Din fericire pentru constănțeni, aceștia au reușit să înscrie golul victoriei prin Andrei Ciobanu în minutele de prelungire ale întâlnirii și să își păstreze în acest fel parcursul perfect în meciurile de pe teren propriu.

Trei puncte importante. Trei puncte frumoase. Trei puncte muncite. Cu o primă repriză bună din partea noastră, unde puteam să marcăm multe goluri. În a doua repriză, mai slab. Probabil trei meciuri într-o săptămână, fără să fim obișnuiți, dar, per total, mulțumit. Cum am zis și înainte de meci, să facem un meci bun să putem să luăm cele trei puncte. E bine când vine și câte un gol în această situație, în ultimul minut. E bine pentru Ciobi, pentru moralul lui, pentru tot, de când s-a întors de la națională. E în creștere, sperăm să ajungă și el la forma pe care a avut-o anul trecut, să câștigăm un jucător mare și echipa să arate mai bine”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

În urma acestui succes, „marinarii” au urcat în premieră pe podium în clasamentul Ligii Întâi, ajungând la 18 puncte acumulate în zece etape. Lider rămâne în continuare CFR Cluj, care are 27 de puncte.

În runda următoare, Farul joacă în deplasare, duminică, pe terenul celor de la FC Voluntari.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233