Live

Supermeci de retragere pentru Alex Filip

După mai bine de șase ani în care a concurat la cel mai înalt nive în galele sporturilor de contact, luptătorul constănțean Alex Filip va urca în ring pentru ultima dată la finalul acestei veri. Pe 22 august, în meciul său de retragere, el îl va avea ca adversar pe Daniel Stefanovski, elvețianul de origine macedoneană care l-a învinsîn 2017. Pe lângă șansa revanșei, Filip va lupta acum și pentru cel mai important trofeu al carierei, Cupa mondială la Superkombat.

publicat pe 09 iulie 2020
Ciprian Vieru

Cu o mască Anonymous... așa a apărut pentru prima dată în fața publicului Alex Filip, în urmă cu șase ani. În vara lui 2014, constănțeanul a trecut de la statutul de anonim la o adevărată vedetă a galelor sporturilor de contact încă de la primul meci. Victimă i-a căzut atunci ucraineanul Roman Palamar, după un knock-out extrem de spectaculos, care avea să fie desemnat ulterior lovitura anului în România.

Statutul de vedetă nu l-a schimbat însă deloc și, în paralel cu o carieră de polițist, Filip și-a dedicat timpul tinerilor. În 2017, alături de un alt sportiv constănțean, Daniel Asaftei, a pus bazele unui club sportiv cu scopul principal de forma noi luptări. Acum, aflat în fața ultimului meci, deja știe ce va avea de făcut după retragere.

Chiar dacă mai este destul timp până la gala OSS Fighters de pe 22 august, meciul de retragere al lui Alex Filip se anunță cu totul special, atât pentru el, cât și pentru cei care vor asista la gala ceva avea loc în Piațeta Cazino din Stațiunea Mamaia.

Povestea de viață a lui Alex Filip, presărată cu numeroase informații mai puțin cunoscute publicului din cariera sa, o puteți afla peste puţin timp, în cadrul emisiunii Minute de Lifestyle, într-un interviu realizat în exclusivitate pentru Dobrogea TV de Alina Sârbu.

Fii primul care scrie un comentariu!
NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Nu sunt admise atacurile la persoană, discriminarea de orice tip, limbajul vulgar, postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme este sancționată cu ştergerea imediată a comentariului!

Mai multe

Farul a pierdut și în fața Craiovei

La mai puțin de 48 de ore de la partida disputată în compania tricolorilor mici ai lui Adrian Mutu, Ianis Zicu și-a testat jucătorii și contra celor de la FC Universitatea Craiova 1948, echipă ce a promovat...

Tabără de baschet la Constanța

Obișnuit să își desfășoare stagiile de pregătire în Ardeal, Marcel Țenter, unul dintre cei mai titrați antrenori de baschet din România, a decis ca în această vară să pregătească tinerele talente ale...

Încă un yankeu se face „gladiator“

BC Athletic Constanța continuă să se întărească înaintea startului în noul sezon al Ligii Naționale de Baschet Masculin. 

Oficialii de la malul Mării Negre au anunțat perfectarea unui nou...

Premii mai mici la US Open

Organizatorii US Open au anunţat că premiile totale ale ediţiei 2020 a US Open vor fi de 53,4 milioane de dolari (45 de milioane de euro), cu şase la sută mai mici faţă de 2019, când au fost de 57 de milioane...

Viitorul, remiză în ultima partidă a sezonului

La fel ca și în partidele anterioare, staff-ul lui FC Viitorul a trimis o formulă experimentală în teren, în ultima partidă din acest sezon, contra lui Dinamo București. 

Aflați în pericol să...

Mai multe echipe în Liga Întâi

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a decis, joi, majorarea numărului echipelor din Liga I de la 14 la 16 începând cu sezonul 2020-2021. 

Principalele echipe avantajate de această...

Momentul adevărului pentru FC Farul

După aproape o lună de antrenamente, elevii lui Ianis Zicu vor avea în sfârșit parte de un meci amical. Și nu orice amical, ci unul de gală, în care își vor măsura forțele cu tinerele speranțe ale...

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233