dobroge.tv

Live

Supermeci de retragere pentru Alex Filip

09 iulie 2020
Publicitate

După mai bine de șase ani în care a concurat la cel mai înalt nive în galele sporturilor de contact, luptătorul constănțean Alex Filip va urca în ring pentru ultima dată la finalul acestei veri. Pe 22 august, în meciul său de retragere, el îl va avea ca adversar pe Daniel Stefanovski, elvețianul de origine macedoneană care l-a învinsîn 2017. Pe lângă șansa revanșei, Filip va lupta acum și pentru cel mai important trofeu al carierei, Cupa mondială la Superkombat.

Cu o mască Anonymous... așa a apărut pentru prima dată în fața publicului Alex Filip, în urmă cu șase ani. În vara lui 2014, constănțeanul a trecut de la statutul de anonim la o adevărată vedetă a galelor sporturilor de contact încă de la primul meci. Victimă i-a căzut atunci ucraineanul Roman Palamar, după un knock-out extrem de spectaculos, care avea să fie desemnat ulterior lovitura anului în România.

Statutul de vedetă nu l-a schimbat însă deloc și, în paralel cu o carieră de polițist, Filip și-a dedicat timpul tinerilor. În 2017, alături de un alt sportiv constănțean, Daniel Asaftei, a pus bazele unui club sportiv cu scopul principal de forma noi luptări. Acum, aflat în fața ultimului meci, deja știe ce va avea de făcut după retragere.

Chiar dacă mai este destul timp până la gala OSS Fighters de pe 22 august, meciul de retragere al lui Alex Filip se anunță cu totul special, atât pentru el, cât și pentru cei care vor asista la gala ceva avea loc în Piațeta Cazino din Stațiunea Mamaia.

Povestea de viață a lui Alex Filip, presărată cu numeroase informații mai puțin cunoscute publicului din cariera sa, o puteți afla peste puţin timp, în cadrul emisiunii Minute de Lifestyle, într-un interviu realizat în exclusivitate pentru Dobrogea TV de Alina Sârbu.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233