dobroge.tv

Live

Farul anunţă noi achiziţii

09 iulie 2020
Publicitate

Chiar dacă s-a despărțit de nu mai puțin de 11 jucători de la întreruperea campionatului, președintele Farului, Tiberiu Curt, anunță că vor veni întăriri la echipă în perioada imediat următoare. Constănțenii au planuri mari pentru sezonul următor, sperând ca la anul să evolueze pe prima scenă a fotbalului din România.

Plecarea masivă de la FC Farul din urmă cu mai puțin de o lună, când nu mai puțin de 11 jucători au fost puși pe liber de conducerea „marinarilor“, nu îi îngrijorează deloc pe oficialii constănțeni. Din contră, aceștia își doresc ca în sezonul următor, cu ajutorul jucătorilor care vor fi aduși în perioada următoare, Farul să lupte cu șanse reale în cursa pentru promovare.

Până atunci însă, fotbaliștii pe care îi are la dispoziție Ianis Zicu și-au început antrenamentele pe terenul secund al complexului sportiv din strada Primăverii, după o pauză de aproximativ patru luni.

În ultimul sezon al Ligii secunde la fotbal, FC Farul a încheiat campionatul pe fondul pandemiei de coronavirus pe poziția a 11-a a clasamentului, la doar 4 puncte de locul 6, care i-ar fi asigurat prezența în play-off-ul de promovare.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233