dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud crede în minuni

28 septembrie 2021
Publicitate

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud cred în minuni. La ora 19.45 aceștia vor intra în teren în returul cu Wisla Plock cu gândul la o calificare ce pare acum imposibilă. Învinși la 11 goluri în Polonia, constănțenii n-au renunțat la grupele European League și vor să producă o surpriză de proporții în această seară.

Înfrângerea suferită săptămâna trecută în Polonia, pe terenul celor de la Wisla Plock, nu i-a demoralizat deloc pe handbaliștii de la HC Dobrogea Sud. Din contră! Constănțenii vor acum să repete prestațiile din partidele cu Dinamo, Csurgoi și Potaissa, când și-au luat practic revanșa după înfrângerile suferite în sezonul trecut, și să producă o surpriză de proporții în preliminariile EHF European League. Diferența este dată de handicapul de 11 goluri cu care pornesc în confruntarea din Sala Sporturilor din Constanța.

În primă fază poate pare imposibilă calificarea mai departe, însă noi credem în ceea ce putem să facem noi. Până acum ne-am luat revanșa cu Dinamo, cu Turda. Vreau să sper că ne vom lua revanșa și cu cei de la Wisla Plock. Vom avea parte de un meci foarte greu, însă cu ajutorul publicului cred că putem face o minune”, a declarat Ionuț Nistor, HC Dobrogea Sud Constanța.

Ne-am dori să ne luăm revanșa și contra celor din Plock. Au o echipă foarte bună, vrem să jucăm un handball modern și să câștigăm meciul. Iar după ce vom trage linie, după cele 60 de minute, vom vedea dacă vom reuși să producem minunea. Pentru că doar o minune e posibilă să putem câștiga cu 12 goluri. Nu e ușor, e extraordinar de greu. Adică ar trebui să se întâmple foarte multe lucruri.

Echipa a arătat caracter și a câștigat la Turda într-o manieră cu nouă goluri. Nu știu dacă Turda a pierdut în istoria lor vreodată acasă. Probabil nimeni nu se aștepta. Ceea ce ne arată că avem niște băieți extraordinari care se luptă pentru orașul nostru și asta nu face decât să fim încrezători și să credem în ei pentru că merită și au arătat-o de atâtea ori de când am început campionatul că își vând scump pielea, orice s-ar întâmpla”, a declarat George Buricea, antrenor secund HC Dobrogea Sud Constanța.

Aproape de imposibil dar trebuie să credem. Nu se știe niciodată. Din păcate, după ce am văzut analiza, noi am văzut că 40 de minute am jucat exact cum trebuie. Din păcate, ultimele 15-20 de minute a fost dezastru. Și din cauza asta începem cu minus 11. Eu zic că trebuie să gândim așa: în primul rând, trebuie să căutăm drumul spre victorie contra unei echipe care are calitate de Champions League. Mult depinde și cum va fi atmosfera, cum va fi poarta noastră, poarta lor. De multe depinde. Și de stilul de arbitraj, tot-tot. Dacă intram de la primul minut, totul este posibil”, a declarat Djordje Cirkovic, antrenor HC Dobrogea Sud Constanța.

În ciuda acestor declarații, gazdele de la HC Dobrogea Sud au șanse minime de recupera diferența de 11 goluri, după ce polonezii s-au impus în meciul-tur cu 25-14.

Confruntarea cu Wisla Plock din manșa secundă a turului doi preliminar al EHF European League se disputa în această seară în Sala Sporturilor, cu începere de la ora 19.45.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233