dobroge.tv

Live

Derby după derby pentru HC Dobrogea Sud

30 septembrie 2021
Publicitate

După victoria de senzație obținută marți seară în fața celor de la Wisla Plock, HC Dobrogea Sud încheie săptămână cu un nou meci de foc. Formația de pe litoral întâlnește în Capitală pe Dinamo București, campioana în exercițiu în Liga Națională de handbal masculin.

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud au ieșit de pe teren, marți seară, în aplauzele suporterilor, chiar dacă victoria obținută în fața lui Wisla Plock nu le-a adus și calificarea în grupele EHF European League. Constănțenii n-au deloc timp de regrete, mai ales că perioada de foc din startul sezonului va continua la sfârșitul săptămânii cu derby-ul cu Dinamo București.

Astăzi am făcut un meci bun, puteam să batem și la o diferență mai mare, dar asta e. Mă bucur că i-am mulțumit pe suporteri și așteptăm meciul cu Dinamo deja”, a declarat Ionuț Nistor, HC Dobrogea Sud Constanța.

Dinamo București și HC Dobrogea Sud se reîntâlnesc la numai o lună de la meciul din Supercupa României, câștigat de constănțeni cu scorul de 19 la 18. Acum, ambele formații sunt neînvinse în campionat, însă HCDS are două meciuri mai puțin disputate în întrecerea internă din cauza confruntărilor din Cupele Europene.

Da, urmează Dinamo. Multă lume o vede ca pe o mare favorită. Noi mergem să ne facem jocul. Și în SuperCupă au fost dați favoriți și noi am reușit să facem surpriza. Nimic nu e imposibil”, a declarat Daniel Susanu, HC Dobrogea Sud Constanța.

Înaintea acestei confruntări, Dinamo București este liderul clasamentului, cu cinci victorii din tot atâtea partide disputate. De partea cealaltă, constănțenii sunt pe locul trei, cu nouă puncte, tot cu victorii pe linie.

Dinamo București – HC Dobrogea Sud, partidă ce contează pentru etapa a șasea a Ligii Naționale la handbal masculin, se joacă duminică, în Capitală, cu începere de la ora 15.30.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233