dobroge.tv

Live

Viitorul întâlnește revelația din Clinceni

09 iulie 2020
Publicitate

FC Viitorul mai poate face un pas spre asigurarea prezenței în Liga Întâi și în sezonul viitor. Trupa lui Gheorghe Hagi joacă mâine seară, pe teren propriu, contra revelației play-out-ului, Academica Clinceni. Ilfovenii vin însă cu gânduri de revanșă pe litoral, după ce runda trecută au pierdut puncte prețioase în fața lui Dinamo București.

Cu un avans considerabil în fruntea clasamentului play-out-ului Ligii Întâi, FC Viitorul pare prima echipă scăpată de grijile retrogradării în acest final de sezon. 

Formația pregătită de Gheorghe Hagi joacă vineri, în etapa a noua a play-out-ului, contra Academicii Clinceni. Ilfovenii sunt însă considerați surpriza plăcută din această fază a campionatului, în care au reușit să obțină nu mai puțin de cinci victorii în opt meciuri disputate. 

Tocmai din acest motiv, „regele“ se așteaptă la o replică pe măsură din partea elevilor lui Ilie Poenaru.

În clasamentul play-out-ului, formația lui Gheorghe Hagi este lider detașat, cu 35 de puncte și la șapte lungimi în fața principalei urmăritoare, FC Voluntari. 

Chiar înaintea partidei cu Academica Clinceni, FC Viitorul a anunțat că s-a despărțit de mijlocașul Malcom Edjouma. Francezul a fost adus în toamna anului trecut pentru a întări compartimentul ofensiv al trupei lui Gheorghe Hagi. 

Din păcate, numeroasele probleme medicale cu care s-a confruntat l-au ținut departe de terenul de joc, astfel că în perioada petrecută la FC Viitorul el a fost folosit doar în trei partide. 

FC Viitorul – Academica Clinceni, contând pentru etapa a noua a play-out-ului Ligii Întâi, se joacă vineri, cu începere de la 18, pe arena centrală a Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233