dobroge.tv

Live

Halep, indecisă asupra participării la US Open

09 iulie 2020
Publicitate

Simona Halep păstrează suspansul asupra participării la US Open, primul de Mare Şlem din era pandemiei de coronavirus după ce ediția din acest an a turneului de la Wimbledon a fost anulată. Constănțeanca se declară încă îngrijorată de situația la nivel mondial, în ciuda faptului că organizatorii americani au anunțat că vor lua măsuri speciale pentru prevenirea îmbolnăvirii.

Simona Halep își pregătește revenirea pe terenul de tenis și într-un meci oficial. Dacă la finalul săptămânii trecute a jucat la Cluj, alături de Horia Tecău, un meci demonstrativ, constănțeanca a anunțat că începutul lunii august o va găsi foarte probabil la Palermo. 

Începând cu 3 august, ea va lua parte la turneul Italian pentru a aduna cât mai multe meciuri oficiale înainte de competițiile cu adevărat importante. Iar prima dintre acestea ar putea fi chiar US Open, primul turneul de mare șlem care va fi organizat după izbucnirea pandemiei de coronavirus, în condițiile în care turneul de la Wimbledon a fost anulat. 

Totuși, Halep păstrează încă unele rezerve față de participarea la turneul american ce este programat să debuteze pe 22 august.

„Va fi puţin dificil, depinde de restricţii. Sunt puţin îngrijorată să merg acolo. (…) Nu am idee deocamdată, nimeni nu ştie ce se va întâmpla după această lună. O să aştept să văd ce se decide, să văd ce fac şi ceilalţi jucători“, a declarat Simona Halep pentru postul de televiziune BBC.

Perioada de pandemie i-a adus totuși Simonei Halep și o veste bună. Ea și-a păstrat titlul de la Wimbledon cucerit anul trecut, după ce ediția din acest an a turneului londonez a fost anulată din cauza coronavirusului.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233