dobroge.tv

Live

Aioani, chemat de Rădoi la națională

01 octombrie 2021
Publicitate

După disputarea etapei cu numărul XI a Ligii Întâi, campionatul se va întrerupe pentru a permite echipelor naționale jucarea meciurilor din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal de anul viitor. Farul este reprezentată și ea în selecționata lui Mirel Rădoi de portarul Marian Aioani.

Liga Întâi va lua din nou în pauză după meciul de luni seară, dintre Academica Clinceni și FC Botoșani, pentru a permite echipelor naționale disputarea partidelor de pregătire sau de calificare la turneele finale.

Farul Constanța are și de această dată numelor jucători convocați la loturi, începând cu reprezentativa Under 18 și terminând cu cea de seniori a României. Astfel, dacă în primul caz nu mai puțin de patru tineri „marinari” vor reprezenta tricolorul la Turneul celor 4 Naţiuni, la naționala mare selecționerul Mirel Rădoi l-a convocat doar pe Marian Aioani.

Alexi Pitu și Alexandru Georgescu se vor alătura și ei lotului sub 21 de ani al României pentru amicalele cu Suedia și Mexic, în timp ce Daniel Bîrzu, Gabriel Buta, Eduard Radaslavescu și Constantin Grameni vor evolua pentru selecționata sub 20 de ani pregătită de Bogdan Lobonț.

Fiecare meci este special pentru mine. Încerc să-mi fac treaba cât de bine pot, să nu iau gol, să-mi ajut echipa să câștige. Ca la fiecare meci, îmi doresc ca evoluțiile mele să fie constant foarte bune”, a declarat Marian Aioani, Farul Constanța.

Vinerea viitoare, de la ora 21.45, naţionala României întâlneşte Germania, la Hamburg, în preliminariile CM 2022. La trei zile după acesta, pe 11 octombrie, pe stadionul Steaua, are loc meciul România - Armenia, tot din preliminariile turneului final din Qatar.

Înaintea acestor partide, cu doar patru etape de disputat, Germania este liderul grupei J de calificare, cu 15 puncte, urmată de Armenia, cu 11 puncte, și România, cu 10 puncte.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233