dobroge.tv

Live

Farul, derby de clasament la Voluntari

01 octombrie 2021
Publicitate

Ajunsă pe podiumul Ligii Întâi, Farul Constanța vrea să își consolideze locul trei al clasamentului. Pentru asta „marinarii” au nevoie de o victorie duminică, pe terenul lui FC Voluntari. Din păcate pentru elevii lui Gheorghe Hagi, deplasările nu s-au dovedit prea productive, constănțenii obținând doar trei puncte din meciurile jucate pe alte terenuri.

Farul pare o echipă a extremelor în acest sezon. Imbatabilă până în prezent pe teren propriu în campionat, unde a primit un singur gol în cinci partide, formația de pe litoral întâmpină mari probleme atunci când vine vorba de meciurile jucate în deplasare.

„Marinarii” au cinci victorii în cinci partide „acasă”, în timp ce de pe alte terenuri au scos doar trei puncte din trei remize. Pe lângă acest aspect, nici atacul pare că nu mai funcționează în „deplasare”, constănțenii având un singur gol înscris în cinci meciuri.

Gheorghe Hagi vrea ca elevii săi să scape de acest complex cât mai repede, iar prima ocazie este în weekend, când Farul joacă contra celor de la FC Voluntari. Partida nu se anunță însă una deloc ușoară, ilfovenii fiind pe locul cinci al clasamentului Ligii Întâi, la egalitate de puncte cu „marinarii”.

Două echipe în formă, va fi un meci frumos. Două echipe care au arătat la începutul acesta de campionat că sunt în formă. Și noi și ei cred că ne dorim această victorie. Sperăm ca noi din punct de vedere tactic să câștigăm această partidă pentru că și ei au început într-un fel, au schimbat sistemul după câteva etape și le merge foarte bine. Așa și noi am folosit sistem cu patru, sistem cu trei. Deci, va fi un meci interesant. Îl felicit pe Ciobi că a reușit să creeze repede o echipă competitivă la Voluntari. Să-i pună bine pe jucători. Cu siguranță că va fi dificil pentru noi, dar știți că noi ne dorim să ne impunem, să căutăm victoria și să facem un meci foarte bun”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

FC Voluntari – Farul Constanța, partidă contând pentru etapa a XI-a a campionatului, se joacă duminică după amiază, cu începere de la ora 16.00, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din Voluntari.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233