dobroge.tv

Live

Farul, fără victorie în deplasare

05 octombrie 2021

Deplasările continuă să îi dea mari bătăi de cap lui Gheorghe Hagi. Farul a pierdut luni și deplasarea de la Voluntari și rămâne fără victorie pe teren străin în startul acestui sezon al Ligii Întâi.

Farul a început în forță confruntarea de la Voluntari, în căutarea primei victorii în deplasare din actualul sezon al Ligii Întâi la fotbal. 

Constănțenii și-au creat mai mult ocazii la poarta ilfovenilor, însă ultima execuție a ocolit de fiecare dată cadrul porții. Și cum ocaziile se răzbună, cei care au înscris au fost elevii lui Liviu Ciobotariu, cu o jumătate de oră înainte de finalul meciului. 

În zadar s-au aruncat constănțenii în atac în căutarea egalării, astfel că partida s-a încheiat cu victorie lui FC Voluntari, care a ajuns la a cincea victorie consecutivă în Liga Întâi și a urcat pe locul 4 al clasamentului.

În urma acestei înfrângeri, Farul a ajuns la al șaselea meci fără victorie în deplasare din tot atâtea disputate în actualul sezon al Ligii Întâi. De altfel, până în acest moment „marinarii“ au adunat doar trei puncte de terenuri străină, grație celor trei remize obținute în startul campionatului.

După acest rezultat, Farul a picat până pe locul șase al clasamentului, având 18 puncte după 11 etape disputate. În următoarea rundă, programată pentru 16 octombrie, „marinarii“ vor juca tot în deplasare, pe terenul celor de la FC Argeș.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233