dobroge.tv

Live

HCDS, înfrângere în derby

05 octombrie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud a suferit prima înfrângere din actuala ediție a Ligii Naționale la handbal masculin. Constănțenii au cedat ieri pe terenul campioanei României, Dinamo București, care pare de neoprit și în actuala ediție.

Dinamo București și-a luat toate măsurile de siguranță în derby-ul etapei, cu HC Dobrogea Sud. Învinși surprinzător în SuperCupa României din august, „dulăii“ n-au mai riscat și au tranșat soarta partidei cu formația constănțeană încă din prima repriză. 

Dinamoviștii au intrat la cabine cu scorul de 16 la 10, la capătul unei reprize controlate aproape în totalitate. În actul secund aceștia au redus din turație, însă nici așa elevii lui Djordje Cirkovic n-au reușit să întoarcă soarta partidei, astfel că derby-ul a fost câștigat de campioana României cu scorul de 30 la 22. 

În urma acestei victorii, Dinamo s-a distanțat deja în fruntea clasamentului Ligii Naționale de handbal masculin, având șase victorii din tot atâtea posibile. De partea cealaltă, HC Dobrogea Sud a picat pe locul cinci, având 9 puncte, însă și o partidă mai puțin disputată. 

Seria de foc din startul acestui sezon este însă departe de a fi încheiată pentru „delfini“. În runda următoare, programată să aibă loc pe 10 octombrie, formația constănțeană joacă pe teren propriu, în Sala Sporturilor, cu Minaur Baia Mare, ocupanta locul 4 în clasament.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233