dobroge.tv

Live

Hagi, avertisment pentru proprii jucători

05 octombrie 2021
Publicitate

Gheorghe Hagi este decis să schimbe foaia la Farul. Nemulțumit de faptul că echipa sa nu a reușit să obțină nici o victorie în deplasare, în comparație cu partidele de pe teren propriu, managerul tehnic al constănțenilor le-a transmis un avertisment direct elevilor săi după înfrângerea contra lui FC Voluntari.

Farul Constanța dă dovadă de foarte multă inconstanță în startul actualului sezon al Ligii Întâi. Parcursul aproape perfect de pe teren propriu, în care au înregistrat victorii pe linie și au primit un singur gol, este diametral opus atunci când vine vorba despre meciurile din deplasare. 

Chiar dacă a înfruntat mai degraba adversari de mijlocul clasamentului, formația de pe litoral n-a reușit să câștige nici una din cele șase partide disputate în deplasare. Acest lucru îi dă mari bătăi de cap lui Gheorghe Hagi, care nu reușește să găsească o explicație crizei de rezultate.

Gheorghe Hagi are la dispoziție mai puțin de două săptămâni pentru a rezolva această problemă. Liga Întâi este în pauză pentru a permite echipelor naționale să își dispute meciurile internaționale, iar următoarea partidă pentru Farul este programată tot deplasare, pe 16 august, pe terenul lui FC Argeș.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233