dobroge.tv

Live

Partidă amânată de coronavirus

06 octombrie 2021
Publicitate

Disputa dintre BC Athletic și CS Municipal Galați a fost amânată în această dimineață. Cu aproximativ 12 ore înainte de startul partidei Federația Română de Baschet a anunțat că în lotul oaspeților au fost inregistrate mai multe cazuri de coronavirus, astfel că formația de la Dunăre nu a mai facut deplasarea pe litoral.

Reîntâlnirea „Gladiatorilor din Tomis“ cu proprii fani a fost amânată în ultimul moment. Federaţia Română de Baschet a decis miercuri dimineață să suspende disputarea meciului dintre BC Athletic Neptun Constanța și CSM Galați, care ar fi trebuit să aibă loc în această seară, de la ora 19, la Sala Sporturilor din Constanţa. 

Confruntarea contează pentru etapa a doua a Ligii Naţionale de baschet masculin. Potrivit forului, în cadrul lotului celor de la CS Municipal Galați au fost depistate mai multe cazuri de coronavirus, astfel că formația de la Dunăre nu a mai făcut deplasarea la Constanța. 

Jucătorii gălățeni depistați pozitiv la testul Covid-19 sunt Alexandru Duică și George Vlad. La primirea veștii amânării partidei, reprezentanţii BC Athletic Neptun Constanţa le-au transmis însănătoșire grabnică adversarilor lor. Partida va fi reprogramată la o dată care va fi comunicată ulterior. 

În aceste condiții, următorul meci al BC Athletic Neptun Constanța va fi la București, în weekend, sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 19.00, cu Rapid București. Partida este practic o reeditare a confruntării din primul tur al Cupei României, la finalul căreia „Gladiatorii din Tomis“ au obținut calificarea.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233