dobroge.tv

Live

HCDS vrea din nou pe podium

06 octombrie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud continuă în weekend seria confruntărilor de foc din startul acestui sezon competițional. După ce au întâlnit pe rând pe CSM București, Potaissa Turda și campioana Dinamo București, „delfinii“ vor da piept acum cu Minaur Baia Mare, formație care le-a blocat la finalul sezonul trecut drumul spre locul secund.

Seria meciurilor de foc, dar și a revanșelor continuă în acest weekend pentru HC Dobrogea Sud. Formația de pe litoral primește în Sala Sporturilor din Constanța vizita celor de la Minaur Baia Mare. 

Ardelenii le-au barat „delfinilor“ în sezonul trecut drumul în lupta pentru locul secund al clasamentului, iar acum se află deasupra constănțenilor în ierarhia Ligii Naționale de handbal masculin. 

De asemenea, elevii pregătiți de cuplul Cirkovic-Buricea vor să revină pe podium, după înfrângerea suferită în fața lui Dinamo în runda precedentă. Un rol important în îndeplinirea acestui obiectiv îl reprezintă și fanii, care sunt așteptați în număr cât mai mare la sală, însă cu îndeplinirea condițiilor de acces impuse de pandemia de coronavirus. 

Potrivit reprezentanților HCDS, acces au doar persoanele vaccinate și care au minimum 10 zile de la incheierea schemei de vaccinare, precum și cele trecute prin boala cu cel mult 180 de zile în urmă. 

HC Dobrogea Sud – Minaur Baia Mare, partidă ce contează pentru etapa a șasea a Ligii Naționale la handbal masculine, se joacă duminică, în Sala Sporturilor din Constanța, cu începere de la ora 11.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233