dobroge.tv

Live

Halep debutează la Indian Wells

07 octombrie 2021

Simona Halep și-a aflat adversara din turul secund de la Indian Wells. Constănțeanca va debuta în această seară în turneul american împotriva ucrainencei Marta Kostyuk.

Simona Halep este gata să debuteze la Indian Wells! După aproape trei săptămâni de la ultimul meci oficial disputat, constănțeanca va evolua vineri seară, cu începere de la ora 21, în turul secund de la turneul american, împotriva Martei Kostyuk din Ucraina.  Adversara Simonei Halep s-a calificat în această dimineață după ce a învins-o în trei seturi pe chinezoaica Shuai Zhang. 

Aceasta va fi prima confruntare dintre Halep și Kostyuk, sportiva în vârstă de 19 ani neavând nici un titlu în palmares, însă a jucat două semifinale în acest an, la Adu Dhabi și Istanbul. Până la această confruntare, constănțeanca va debuta joi noapte în turneul de dublu de la Indian Wells. 

Halep va face pereche cu o altă româncă, Elena-Gabriela Ruse, cele două primind un wildcard din partea organizatorilor și vor juca în primul tur cu perechea formată din croata Darija Jurak și slovena Andreja Klepac. S

imona Halep are un titlu câștigat la Indian Wells, în 2015, atunci când a învins-o în ultimul act pe Jelena Jankovic.

Etichete:

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233