dobroge.tv

Live

Phoenix revine în Sala Sporturilor

07 octombrie 2021
Publicitate

De două ori învingătoare în fața Universității Cluj în Cupa României la baschet feminin, constănțencele de la Phoenix CSU Simona Halep au cedat în weekend, tot în fața universitarelor, la debutul în noua ediție a Ligii Naționale. Elevele lui Miroslav Popov speră acum să își ia revanșa chiar în fața propriilor fani, sâmbătă, când este programată partida cu Agronomia București, din etapa a doua a campionatului. Confruntarea de sâmbătă este prima care se dispută cu suporterii în tribune după o pauză de aproape un an și jumătate, de la debutul pandemiei de coronavirus.

Pasul greșit făcut de Phoenix CSU Simona Halep la debutul în noua ediție a Ligii Naționale de baschet feminin a surprins pe toată lumea. Și asta din cauza faptului că formația de pe litoral obținuse două victorii consecutive cu doar câteva zile înainte în fața ardelencelor, chiar la Cluj, în primul tur al Cupei României. 

Elevele lui Miroslav Popov speră să facă uitat acel eșec și să își ia revanșa în fața fanilor printr-o victorie la primul meci „acasă“ din noul sezon competițional. De altfel, aceasta este prima partidă în care suporterii formației constănțene vor putea asista din tribune la un meci al favoritelor după o pauză de aproape un an și jumătate din cauza pandemiei de coronavirus.

Phoenix CSU Simona Halep pornește cu prima șansă la victorie în partida cu Agronomia București. În istoria confruntărilor directe dintre cele două formații, constănțencele au obținut nu mai puțin de 7 victorii din opt partide disputate.

Phoenix CSU Simona Halep – Agronomia București, partidă contând pentru etapa a doua a Ligii Naționale la baschet feminin, se joacă sâmbătă seară, în Sala Sporturilor din Constanța, cu începere de la ora 18. Accesul la acest meci este permis doar persoanelor vaccinate și care au minimum 10 zile de la încheierea schemei de vaccinare, precum și celor trecute prin boală, care au minimum 15 și maximum 180 de zile de la infectarea cu Covid-19.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233