dobroge.tv

Live

Radaslavescu, supergol la națională

08 octombrie 2021

Jucătorii Farului au făcut diferența aseară, în meciurile pe care le-au disputat selecționatele de tineret ale României. Radaslavescu și Bodișteanu s-au numărat printre remarcații zile, ambii reușind câte un gol pentru reprezentativele sub 20 de ani, respectiv sub 19 ani.

Cu nu mai puțin de nouă jucători ai Farului Constanța în teren, naționalele U21, U20 și U19 ale României au obținut victorii importante în partidele disputate joi seară. 

Printre evidențiații zilei se numără mijlocașul Eduard Radaslavescu și atacantul Ștefan Bodișteanu, care au marcat pentru naționalele sub 20, respectiv sub 19 ani ale României în partidele de verificare disputate în compania Cehiei și Ciprului. 

De altfel, Radaslavescu a reușit un gol de senzație, trimițând balonul în vinclul porții pe finalul meciului și aducând astfel victoria „tricolorilor“ contra Cehiei. În aceeași partidă, Constantin Grameni a fost căpitanul echipei și a jucat tot meciul, în timp ce Gabriel Buta a început ca titular și a jucat până în minutul 58. 

Cei mai mulți tineri „marinari“, nu mai puțin de cinci, au evoluat în partida dintre reprezentativele sub 19 ale României și Ciprului, încheiată cu scorul de 2-0. În acest meci, Ștefan Bodișteanu a fost titular și a marcat un gol în minutul 20, iar Dan Sârbu a fost căpitanul echipei și a evoluat tot meciul. Pe lângă ei, Nicolas Popescu, a fost titulat și a jucat timp de 45 de minute, în timp ce Bogdan Lazăr și Răzvan Tănasă au intrat în teren în actul secund.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233