dobroge.tv

Live

Radaslavescu, supergol la națională

08 octombrie 2021
Publicitate

Jucătorii Farului au făcut diferența aseară, în meciurile pe care le-au disputat selecționatele de tineret ale României. Radaslavescu și Bodișteanu s-au numărat printre remarcații zile, ambii reușind câte un gol pentru reprezentativele sub 20 de ani, respectiv sub 19 ani.

Cu nu mai puțin de nouă jucători ai Farului Constanța în teren, naționalele U21, U20 și U19 ale României au obținut victorii importante în partidele disputate joi seară. 

Printre evidențiații zilei se numără mijlocașul Eduard Radaslavescu și atacantul Ștefan Bodișteanu, care au marcat pentru naționalele sub 20, respectiv sub 19 ani ale României în partidele de verificare disputate în compania Cehiei și Ciprului. 

De altfel, Radaslavescu a reușit un gol de senzație, trimițând balonul în vinclul porții pe finalul meciului și aducând astfel victoria „tricolorilor“ contra Cehiei. În aceeași partidă, Constantin Grameni a fost căpitanul echipei și a jucat tot meciul, în timp ce Gabriel Buta a început ca titular și a jucat până în minutul 58. 

Cei mai mulți tineri „marinari“, nu mai puțin de cinci, au evoluat în partida dintre reprezentativele sub 19 ale României și Ciprului, încheiată cu scorul de 2-0. În acest meci, Ștefan Bodișteanu a fost titular și a marcat un gol în minutul 20, iar Dan Sârbu a fost căpitanul echipei și a evoluat tot meciul. Pe lângă ei, Nicolas Popescu, a fost titulat și a jucat timp de 45 de minute, în timp ce Bogdan Lazăr și Răzvan Tănasă au intrat în teren în actul secund.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233