dobroge.tv

Live

Phoenix joacă în formulă completă

08 octombrie 2021
Publicitate

După o pauză de aproape un an și șase luni, Phoenix CSU Simona Halep va evolua sâmbătă din nou în fața propriilor suporteri. Constănțencele vor evolua în Sala Sporturilor contra celor de la Agronomia București într-o partidă contând pentru etapa a doua a Ligii Naționale la baschet feminin.

Pentru prima dată în noul sezon competițional, antrenorul lui Phoenix CSU Simona Halep, Miroslav Popov, se va putea baza pe toate jucătoarele din lot. Devenită indisponibilă săptămâna trecută din cauza unei accidentări, Khiana Johnson, una dintre jucătoarele venite la echipă în această toamnă, a ratat partida de debut în campionat, contra Universității Cluj. Între timp ea s-a recuperat și este gata să își ajute colegele pentru prima victorie din actuala stagiune a Ligii Naționale de baschet feminin.

"M-am întors (n.r. la antrenamente) și sunt mai bine. Mi-am luxat glezna în meciurile din Cupa României, dar acum m-am întors și sunt gata să joc. Sâmbătă va fi captivant pentru că vom juca la capacitatea maximă, vom fi toate jucătoarele dispobinile, nimeni nu va lipsi de pe teren, așa că va fi captivant", a spus Khiana Johnson.

Aflată la prima experiență în Liga Națională de baschet feminin, Khiana Johnson trebuie să se adapteze din mers la stilul de joc al formațiilor din România. Asta nu a oprit-o însă de la o evoluție peste așteptări la primul meci disputat în Cupa României, când a terminat meciul cu 21 de puncte marcate, șapte recuperări, 8 pase decisive și un coefient de eficiență de 28.

"Nu știu prea multe despre echipă (n.r. - Agronomia București), dar am auzit că sunt foarte competitive, se aseamănă foarte mult cu Universitatea Cluj, așa că noi va trebui să jucăm cel mai bun baschet al nostru, iar dacă vom face asta cu siguranță vom câștiga", a mai spus Khiana Johnson.

Phoenix CSU Simona Halep – Agronomia București, partidă contând pentru etapa a doua a Ligii Naționale la baschet feminin, se joacă sâmbătă seară, în Sala Sporturilor din Constanța, cu începere de la ora 18. Accesul la acest meci este permis doar persoanelor vaccinate și care au minimum 10 zile de la încheierea schemei de vaccinare, precum și celor trecute prin boală, care au minimum 15 și maximum 180 de zile de la infectarea cu Covid-19.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233