dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud a mai câștigat un derby

11 octombrie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud caută să revină cât mai repede pe podiumul Ligii Naționale la handbal masculin. Constănțenii au câștigat ieri și ultimul meci de foc din startul acestei ediții de campionat, după ce s-au impus contra celor de la Minaur Baia Mare cu scorul de 26 la 22. Seria meciurilor de foc pentru constănțeni este departe de a se fi încheiat, aceștia urmând să întâlnească acum pe Steaua București.

După ce a jucat pe rând cu Potaissa, CSM București și Dinamo, HC Dobrogea Sud a întâlnit în weekend o altă echipă de top din Liga Națională de handbal masculin. Pe litoral a venit Minaur Baia Mare, formație cu care constănțenii au avut de fiecare dată meciuri grele în campionat. La fel s-a întâmplat și duminică, ardelenii reușind chiar să intre cu avantaj minim la pauza dintre reprize.

Din fericire pentru constănțeni, antrenorul Djordje Cirkovic a găsit soluțiile la pauză pentru a contracara jocul ardelenilor, astfel că la final victoria a revenit HCDS-ului cu scorul de 26 la 22. În urma acestui succes, formația de pe litoral a ajuns la 12 puncte în clasament și împarte locul trei cu alte patru formații, însă acestea au și un meci în plus disputat.

O victorie muncită și frumoasă. Așa vor fi toate meciurile. Ok, Baia Mare este o echipă bună a campionatului românesc. Tot timpul s-au bătut la primele patru locuri. E normal să fie așa. N-ai cum să câștigi meciul din minutul 60. Am făcut o primă repriză mai slăbuță, a doua mult mai bună. Am câștigat meciul. Asta e cel mai important. Dar așa vor fi toate meciurile. Foarte grele. Trebuie să te bați, să intri cu atitudine din primul minut dacă vrei să câștigi meciul și să-ți faci un meci ușor”, a declarat George Buricea, antrenor secund HC Dobrogea Sud.

Cu patru victorii în cinci etape de foc disputate în acest start de sezon în Liga Națională de handbal masculin, HC Dobrogea Sud se pregătește acum de un nou meci dificil. Constănțenii vor juca joi, tot în Sala Sporturilor, contra celor de la Steaua București, ocupanta locului secund al campionatului.

Tot continuă meciurile tari de pe 19 iulie, de când am început. Am avut primul meci pe 25 august și de atunci nu am avut niciun meci ușor. Se pare că ăsta a fost norocul nostru, ca începutul sezonului să jucăm cu cele mai bune echipe, plus Europa unde am avut patru meciuri extrem de tari. Dar eu zic că suntem pe plus. Băieții s-au bătut, au câștigat. Suntem în grafic în toate obiectivele și asta e cel mai important”, a mai declarat George Buricea, antrenor secund HC Dobrogea Sud.

Lider în clasamentul Ligii Naționale de handbal masculin este Dinamo București, care are șapte victorii din tot atâtea partide disputate și pare să nu aibă adversar nici în acest sezon în campionat.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233