dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud are viitorul asigurat

12 octombrie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud are viitorul asigurat pe postul de portar. Încurajat de pe margine de Rudi Stănescu și Dani Vasile, tânărul Gabriel Preda făcut încă un meci mare între buturile porții constănțene în derby-ul cu Minaur Baia Mare.

HC Dobrogea Sud a ajuns la patru victorii în Liga Națională de handbal masculin, în condițiile în care de la începutul sezonul a întâlnit numai formații de top din România. Unul dintre marile câștiguri ale formației de pe litoral îl reprezintă însă postul de portar, acolo unde formația de pe litoral a părut descoperită în vară, după plecarea lui Ionut Iancu.

Tânărul goalkeeper Gabriel Preda, în vârstă de doar 19 ani, a făcut un meci mare în weekend, contra lui Minaur Baia Mare, și a contribuit la victoria echipei sale.

A fost o părere muncită, după părerea mea. Adversarii ne-au pus destul de multe probleme la începutul jocului, dar ne-am revenit pe parcurs și am continuat jocul cum trebuie. Am fost foarte motivat, am văzut că e un meci destul de greu și am vrut să ajut echipa cât am putut și se pare că i-am ajutat și am câștigat cu Baia Mare”, a declarat Gabriel Preda, HC Dobrogea Sud.

Revederea cu suporterii constănțeni este tot timpul una foarte plăcută, mai ales când îți scandează numele din tribune, spune tânărul portar al lui HCDS.

Extraordinar, ca de fiecare dată. E o senzație minunată. Să-i văd, să-i aud cum mă strigă. Este extraordinar”, a mai declarat Gabriel Preda, HC Dobrogea Sud.

Seria meciurilor dificile continuă însă pentru Gabriel Preda și HC Dobrogea Sud. Formația constănțeană are programată joi restanța cu Steaua București în Liga Națională de handbal masculin, la capătul căreia speră să își consolideze poziția pe podiumul clasamentului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233