dobroge.tv

Live

Radaslavescu, noua perlă a lui Hagi

13 octombrie 2021

Eduard Radaslavescu este noua perlă a lui Gheorghe Hagi. Mijlocașul de doar 17 ani a înscris săptămâna trecută golul victoriei în meciul amical susținut de naționala României sub 20 contra Cehiei după o reușită de generic. Acum, el s-a întors în lotul Farului pentru care speră să bifeze cât mai multe minute în acest sezon.

Eduard Radaslavescu este încă unul din tinerii jucători ai Farului Constanța în care Gheorghe Hagi își pune foarte multe speranțe. În vârstă de doar 17 ani, el a fost convocat în premieră la naționala sub 20 de ani a României pentru meciurilor amicale disputate săptămâna trecută. Și n-a dezamăgit deloc, el reușind să înscrie și un super gol, care s-a dovedit a fi decisiv, în meciul amical disputant în compania echipei similare Cehiei.

Deşi a intrat în centrul atenției într-un timp relativ scurt, Radaslavescu rămâne cu picioarele pe pământ, conștient fiind că este încă la început de drum.

Prima ocazie în acest sens este la capătul acestei săptămâni, când Farul va juca în deplasare contra celor de la FC Argeș. Cele două formații sunt despărțite de doar trei puncte în clasament, cu Farul fiind pe locul 6, cu 18 puncte. În plus, „marinarii“ sunt în cautarea primei victorii în deplasare în acest sezon.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233