dobroge.tv

Live

Tomitanii joacă pentru locul 5

13 octombrie 2021
Redactia DTV

Final de sezon cu deja-vu pentru Tomitanii Constanța. Formația de pe litoral va juca la finalul acestei săptămâni ultimul meci al sezonului contra Universității Cluj. Partida se joacă pentru desemnarea ocupanta locului 5 al clasamentului final.

Pentru al doilea an consecutiv, Universitatea Cluj și Tomitanii Constanța își vor disputa locul cinci al clasamentului. La fel ca și anul trecut, formația de pe litoral abordează ultimul meci al sezonului din postura echipei care n-a câștigat nici o partidă până în prezent, iar singurul punct pe care l-a acumulat în sezonul regulat a fost pentru bonusul defensiv. 

Ardelenii pornesc cu prima șansă la victorie și de această data, în condițiile în care precedentele confruntări din actualul sezon au fost câștigate făă prea multe emoții. 

Confruntarea dintre cele două formații este programată să aibă loc sâmbătă dimineață, cu începere de la 11, pe arena Iuliu Hațieganiu din Cluj. Tot sâmbătă, însă de la ora 17 și 30 de minute, va avea loc și finala mare a campionatului, în care se vor întâlni Știința Baia Mare și Steaua București.

Etichete:
tomitanii superliga
Mai multe
URMĂREȘTE
Cultură cu de toate

De vorbă cu Ada Milea

Realitatea locală

Scandal in AUR

În centrul atenției

Discutăm titlurile zilei

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233