dobroge.tv

Live

„Gladiatorii” luptă și împotriva cancerului

14 octombrie 2021
Publicitate

BC Athletic Neptun Constanța are parte de un start de sezon perfect. S-a calificat în turul secund al Cupei României, iar în campionat a bifat deja două victorii. „Gladiatorii“ se pregătesc acum de o nouă confruntare în Liga Națională, prima de pe teren propriu din acest sezon după amânarea meciului cu CSM Galați.

BC Athletic Neptun Constanţa susţine sâmbătă, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor, meciul cu CSM Miercurea Ciuc, contând pentru etapa a patra a Ligii Naţionale. Va fi primul meci acasă al „Gladiatorilor din Tomis” în actuala ediţie de campionat, în condițiile în care precedenta dispută programată, cea cu CSM Galați, a fost amânată din cauza unor cazuri de coronavirus apărute în lotul formației de la Dunăre. Acum, trupa pregătită de Alexandru Olteanu are o șansă mare de a urca pe podiumul clasamentului, în condițiile în care „ciucanii” nu se pot lăuda cu un start prea bun de campionat.

Pe lângă caracterul sportiv, meciul are și o încărcătură caritabilă, baschetbaliștii constănţeni urmând să vor joace şi pentru cei care luptă împotriva cancerului, în special copii.

Susţinem şi ne alăturăm demersului celor de la «Dăruieşte Aripi», prin care nu mai puţin de 101 copii înscrişi în proiectul «Circuitul Încrederii şi Speranţei - tratamente la domiciliul copiilor bolnavi de cancer» au beneficiat în prima jumătate a anului 2021 de vizite la domiciliu în cadrul cărora au fost monitorizaţi, li s-au recoltat analize sau li s-au administrat tratamente care pot fi făcute în afara spitalului. Proiectul este o premieră în România şi este finanţat exclusiv din donaţii strânse de Asociaţia «Dăruieşte Aripi». Din proiect, fac parte în acest moment 162 de copii, pacienţi cu cancer şi boli grave din Dobrogea şi din zonele învecinate. Sâmbătă, jucăm şi pentru ei!”, au transmis reprezentanţii BC Athletic.

Accesul spectatorilor la această partidă este permis în limita a 50% din capacitatea Sălii Sporturilor, iar participarea este permisă doar pentru persoanele care prezintă certificat de vaccinare cu QR code sau care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul COVID-19.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233