dobroge.tv

Live

Horia Tecău eliminat în sferturi

14 octombrie 2021

Aventura lui Horia Tecău la ediția din acest an a Indian Wells s-a încheiat noaptea trecută. Constănțeanul și partenerul său de dublu, germanul Kevin Krawietz, au fost eliminați în sferturile de finală după un meci încheiat în minimum de seturi.

Perechea formată din românul Horia Tecău și germanul Kevin Krawietz a ratat calificarea în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP Masters 1.000 de la Indian Wells, competiţie în care organizatorii oferă premii în valoare totală de peste 8,35 milioane de dolari.

În sferturi, tenismenul constănţean şi partenerul său au fost învinşi, în două seturi, scor 4-6, 2-6, de cuplul germano-neo-zeelandez format din Tim Puetz Michael Venus, după o partidă care a durat o oră şi 12 minute.

Pentru prezenţa în sferturi, Tecău şi Krawietz, care sunt în cursă pentru Turneul Campionilor, au primit un cec de 59.740 de dolari şi 180 de puncte ATP la dublu. Înaintea turneului de la Indian Wells cei doi se aflau pe poziția a șaptea în ierarhia acestui sezon, cu primele opt perechi urmând să fie prezente la Torino.

Tecău și Krawietz sunt la al treisprezecelea turneu jucat împreună în acest sezon, ei reușind să se impună la Halle și să joace alte trei finale, la Hamburg, Barcelona și Hamburg.

Mai multe
Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233