dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud a câștigat derby-ul cu Steaua

15 octombrie 2021
Publicitate

HC Dobrogea Sud a obținut aseară a cincea victorie în Liga Zimbrilor după ce s-a impus și în derby-ul cu Steaua București. S-a încheiat 23 la 18 pentru trupa pregătită de Djordjie Cirkovic, care a bifat succesul cu numărul 100 la cârma HCDS-ului. Grație acestei evoluții, constănțenii au revenit pe podiumul campionatului și au încheiat perioada de foc din startul acestui sezon în care au întâlnit cele mai puternice echipe.

HC Dobrogea Sud a trecut cu bine și peste derby-ul cu Steaua București, din etapa a șasea a Ligii Naționale la handbal masculin. Încurajată din tribune de câteva sute de suporteri, formația de pe litoral a controlat partida din Sala Sporturilor încă de la început, reușind să intre la cabine cu avantaj de patru goluri pe tabela de marcaj, scor 10 la 6.

Actul secund a fost unul ceva mai echilibrat, cu formația de pe litoral fiind preocupată mai degrabă să își conserve avantajul luat încă de la pauză. Tactica pusă în practică de antrenorul Djordje Cirkovic a dat rezultatul scontat, astfel că „delfinii” s-au impus la final cu scorul de 23 la 18, înregistrând astfel al cincilea succes în campionat. Totodată, aflat la al cincilea sezon pe banca lui HC Dobrogea Sud, Cirkovic a ajuns victoria cu numărul 100 după succesul cu Steaua, dintr-un total de 125 de meciuri.

În urma acestei partide, formația de pe litoral și-a consolidat poziția de pe podiumul clasamentului și a egalat la puncte pe Steaua, ambele având acum 15 puncte după șase meciuri jucate. Lider rămâne în continuare Dinamo București, cu 21 de puncte din tot atâtea posibile, dar care are și un meci disputat față de celelalte formații din campionat.

Constănțenii nu se vor putea bucura însă prea mult de succesul în fața „militarilor”. HC Dobrogea Sud joacă duminică la Bacău împotriva Științei, în cadrul etapei a șaptea a Ligii Naționale la handbal masculin. Moldovenii au un start foarte prost de sezon, suferind cinci înfrângeri în cele șase meciuri jucate până în prezent, bilanț ce îi plasează pe locul 11 al clasamentului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233