dobroge.tv

Live

Farul merge după puncte în Trivale

15 octombrie 2021
Publicitate

Farul Constanța este în continuare în căutarea primei victorii în deplasare în actualul sezon al Ligii Întâi. După două săptămâni de pauză, Gheorghe Hagi speră să fi găsit soluțiile pentru elevii săi, iar duminică să se întoarcă de la Pitești cu toate cele trei puncte. „Marinarii” joacă împotriva lui FC Argeș, echipă aflată pe locul 9 al clasamentului.

Șase meciuri a jucat până acum în deplasare Farul Constanța în actualul sezon al Ligii Întâi, însă punctele adunate de pe urma acestora sunt sub așteptările lui Gheorghe Hagi. „Marinarii” au terminat trei partide la egalitate și au înscris un singur gol, cifre care plasează trupa de pe litoral la coada clasamentului într-o ierarhie bazată doar pe meciurile din deplasare.

Formația de pe litoral compensează însă cu parcursul perfect de pe teren propriu. Acest lucru nu este deloc pe placul „Regelui”, care știe că are nevoie de un rezultate mult mai bune dacă vrea să își asigure prezența în play-off-ul campionatului.

După cum rezultatele arată, toate meciurile pentru noi în deplasare sunt mult mai grele, se pare, decât meciurile de acasă. Un adversar care e bine organizat, care primește foarte greu gol, care e pragmatic, joacă la rezultat și cred eu că din toate aceste aspecte face din acest meci să fie un meci greu, tactic și sperăm ca noi de această dată să ne întoarcem cu un punct sau cu victorie din această deplasare”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Din păcate, Hagi nu va putea conta pentru această partidă pe Purece și Adi Petre, ambii acuzând unele probleme medicale.

Adi Petre și Purece nu.. Purece are o problemă la coapsă. La ultimul antrenament sau mai bine meci pe care l-am avut miercuri, joc școală. Adi Petre are încă probleme cu spatele. De-abia a început mișcarea și nu sunt disponibili pentru acest meci”, a mai declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

Înaintea acestui meci, Farul se află pe locul șase al clasamentului, cu 18 puncte, în timp ce argeșenii se află la trei lungimi distanță, pe locul 9.

FC Argeș – Farul Constanța, partidă contând pentru runda cu numărul 12 a Ligii Întâi, se joacă duminică, la Pitești, cu începere de la ora 15.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233