dobroge.tv

Live

HC Dobrogea Sud, doar egal la Bacău

18 octombrie 2021
Publicitate

După ce a trecut cu bine peste perioada de foc din startul campionatului, în care a avut parte numai de derby-uri, HCDS s-a împiedicat acolo unde se aștepta mai puțin. Constănțenii au obținut doar o remiză la Bacău, contra Științei, scor 25 la 25.

Ziua n-a început deloc bine pentru oficialii lui HC Dobrogea Sud. Cu puțin timp înaintea meciului cu Știința Bacău aceștia au aflat că accidentarea suferită de slovenul Leon Raso în confruntarea cu Steaua este mai gravă decât se credea inițial, astfel că acesta va fi indisponibil câteva luni.

Pe lângă Raso, constănțenii nu au putut conta în meciul cu moldovenii nici pe serviciile altor patru jucători, tot din motive medicale. În ciuda acestor absențe, elevii pregătiți de Djordje Cirkovic au controlat începutul de meci, semn că victoriile din startul campionatului n-au fost deloc întâmplătoare, deși HCDS are cel mai tânăr lor de jucători.

A fost 15 la 13 la pauză pentru formația de pe litoral, iar meciul părea că se îndreaptă spre a șasea victorie stagională pentru Dobrogea Sud. N-a fost deloc însă așa, pentru că finalul de meci le-a aparținut gazdelor, care au profitat de relaxarea constănțenilor și chiar au trecut la conducere pe tabela de marcaj.

S-a încheiat nedecis, scor 25 la 25, iar HCDS a scăpat printre degete o victorie prețioasă, care i-ar fi consolidat poziția din clasament. Și asta în condițiile în care, până la confruntarea cu Știința Bacău, avuseseră parte numai de derby-uri.

În urma acestui rezultat, formația de pe litoral a rămas pe locul trei al clasamentului, cu 16 puncte după 7 etape disputate.

În runda următoare, programată pe 24 octombrie, HC Dobrogea Sud evoluează la Constanța, în Sala Sporturilor, contra celor de la CSM Vaslui.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233