dobroge.tv

Live

Farul, încă un eșec în deplasare

18 octombrie 2021
Publicitate

Deplasările continuă să le dea mari bătăi de cap „marinarilor”. Farul a pierdut o nouă partidă în Liga Întâi, de data aceasta pe terenul lui FC Argeș, cu scorul de 2-1. Meciul n-a fost nici de această dată unul lipsit de probleme pentru constănțeni, Hagi acuzând la final că primul gol a fost marcat dintr-o poziție evidentă de offside.

Prima repriză a partidei dintre FC Argeș și Farul Constanța a fost una săracă în ocazii de poartă, însă ambele echipe au avut șansa deschiderii scorului, însă portarii și-au făcut din plin datoria. Debutul actului secund a adus o nouă fază controversată împotriva Farului.

Argeșenii au deschis scorul, tușierul a semnalizat offside, însă s-a răzgândit și a considerat că Arias s-a aflat în poziție regulamentară. Imediat după primirea golului, Chițu, Betancor și Grameni au trecut pe lângă egalare, însă cei care au înscris au fost tot gazdele.

Seria gafelor în defensiva Farului a continuat cu cea a lui De Nooijer, iar Viana a dublat avantajul echipei sale. Betancor a redus din diferență din lovitură de la 11 metri, iar în ultimul minut de joc Fernandez a avut și el în gheată golul egalizator dar mingea a întâlnit bara și s-a scurs apoi în aut prin fața porții.

S-a încheiat 2-1 pentru FC Argeș, iar Farul rămâne fără victorie în deplasare după nu mai puțin de șapte meciuri jucate.

Nu comentez. Îi respect, ne respectăm. Dar a fost offside. Din păcate, nici asta nu pot să omit. În rest, nu comentez absolut nimic. Eu trebuie să-mi văd de ale mele. Echipa să facă lucrurile mai bine. Să marcăm goluri, să nu ratăm atât de multe ocazii, ocazii clare în fața porții și probabil vom câștiga meciurile”, a declarat Gheorghe Hagi, manager tehnic Farul Constanța.

După acest rezultat, Farul a ajuns pe locul 8 al clasamentului Ligii Întâi, cu 18 puncte adunate în 12 meciuri. Din păcate pentru „marinari”, 15 dintre acestea au fost strânse din confruntările de pe teren propriu, acolo unde procentajul de reușită este de 100%, în timp ce deplasările i-au adus lui Hagi doar trei puncte.

În următoarea rundă, pe 24 octombrie, constănțenii ar trebui să evolueze pe teren propriu împotriva FCSB-ului. Partida este însă pusă sub semnul întrebării din cauza numeroaselor cazuri de coronavirus înregistrate în lotul bucureștenilor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233