dobroge.tv

Live

Phoenix, aproape de surpriză în LNBF

19 octombrie 2021
Publicitate

Phoenix CSU Simona Halep a fost aproape de o surpriză de proporții în weekend, în Liga Națională de baschet feminin. Formația constănțeană a ratat de puțin victoria în etapa a treia a campionatului, chiar pe teren deținătoare titlului, Sepsi Sfântu Gheorghe. Plus de experiență, dar și de valoare și-au spus în cele din urmă cuvânt și victoria a revenit gazdelor cu un avans de 18 puncte.

Contrar tuturor așteptărilor, care o dădeau pe Sepsi Sfântu Gheorghe drept favorită certă înaintea meciului, partida contând pentru etapa a treia a Ligii Naționale de baschet feminin s-a desfășurat sub semnul echilibrului. Sepsi și Phoenix CSU Simona Halep și-au trecut în cont câte un sfert, astfel ca la pauza dintre reprize avantajul era de doar un punct în favoarea campioanelor României, scor 27 la 26.

După revenirea de la cabine constănțencele au preluat conducerea și au lăsat impresia că pot produce una dintre surprizele de proporții ale campionatului și să obțină prima victorie chiar pe terenul deținătoarelor titlului.

Din păcate pentru elevele lui Miroslav Popov, care n-au putut conta pentru această partidă nici pe serviciile Biancăi Nagy Voica, accidentată în ultimul meci, plusul de experiență al gazdelor și-a spus cuvântul în cele din urmă. Covăsnencele au trecut din nou la conducere pe tabela de marcaj, pe care n-au mai cedat-o până la finalul partidei, reușind să se impună în cele din urmă cu scorul de 79 la 61.

În urma acestui rezultat, Phoenix CSU Simona Halep mai are de așteptat până la primul succes în noua ediție a Ligii Naționale de baschet feminin și se află pe locul 11, cu trei puncte acumulate după trei meciuri.

În partida următoare, programată să aibă loc duminică în cadrul etapei cu numărul patru a campionatului, constănțencele primesc în Sala Sporturilor vizita celor de la CS Municipal Târgoviște.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233